Irodalom az oktatásban

Irodalom az oktatásban
Augusztusban tovább folytatódik az Örökség Kultúrpolitikai Intézet Örökség Műhely elnevezésű programsorozata: következő kerekasztal-beszélgetésünket az 51. Tokaji Írótábor keretein belül tartjuk meg 2023. augusztus 15-én, kedden délelőtt 11 órától a tokaji Rákóczi Pince hangulatos teraszán.

Az „Irodalom az oktatásban” című kerekasztal-beszélgetés témáját tekintve rendkívül aktuális, a 2023-as Írótábor ugyanis „A folyóiratoktól a tankönyvekig – Az irodalom fórumai” címmel kerül megrendezésre. Rendezvényünkön részt vesz Fábián László író, költő és pedagógus; a József Attila-díjas magyar író, irodalomtörténész, s tanár, Takaró Mihály; valamint Varga Betti magyartanár, a HUBBY - Magyar Gyerekkönyv Fórum elnökségi tagja. A kerekasztal-beszélgetést a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója, a József Attila-díjas író, s a Tokaji Írótábor elnöke, L. Simon László vezeti, moderálja.

A nyilvános rendezvényre, melyről videófelvétel is készül, minden érdeklődőt szeretettel várunk, azonban a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt a részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, a részvételi szándékukat 2023. augusztus 11. 12 óráig jelezzék az info@oroksegintezet.hu e-mail címen.

A kerekasztal-beszélgetés Facebook eseménye IDE kattintva érhető el.

Az Örökség Műhely rendezvénysorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!