Ingyenes adventi jótékonysági vásár Óbudán, a Continental Citygolf Club-ban.

Ingyenes adventi jótékonysági vásár Óbudán, a Continental Citygolf Club-ban.
Csatlakozz te is december 2-án, szombaton 11.00 és 19.00 óra között a Continental Group és a BMW - Wallis Motor közös szervezésű egésznapos, különleges hangulatú karácsonyi programjához, ahová kicsiket és nagyokat, ruha- és könyvrajongókat is várnak a szervezők.

Adventhez közeledve szeretnénk ezt a csodálatos helyszínt, a főváros egyetlen városi golfpályáját minél nagyobb közönségnek karácsonyi hangulatban is megmutatni. Ráadásul egy olyan rendezvény keretében, ahol az ünnepre készülődve cégek, hírességek, tervezők, és magánemberek fognak össze, hogy gyermek-alapítványokat is támogassanak” – meséli a program ötletgazdája, Patakfalvi Réka.

A gardróbvásáron meseszép ruhák, kiegészítők és könyvek között válogathatnak a látogatók. A ruhák bevételéből a szervezők a Világszép Alapítványt támogatják, míg a könyvekből származó összeggel a Kórházsuli Alapítvány munkáját segítik. Mindkét alapítvány kiemelten fontos ügyet képvisel, amelyhez most te is kapcsolódhatsz.

A vintage kínálatot olyan nevek adták össze, mint:
Németh Franciska, Szabó Jucus, Aryee Claudia Dedei-Tücsi, Krizsó Szilvia, Sándor Orsi, Kende-Hoffher Krisztina, Verrasztó Evelyn és Verrasztó Dávid

Magyar hírességek (írók, tervezők, alkotóművészek, stb...) pedig alkotásaikat ajánlják fel jótékonysági értékesítésre - Remenyi Eva, Vengru, Celeni, Babushka Jewelry, Czako, Iglódi Csaba, Zhoja, The Four, Lake Pelso márka, Treasure Budapest, – Ispány Marcsi, Molnár Nini, Next Premium Club...

A jótékonysági vásár mellett hagyományos adventi forgataggal is készülnek a szervezők, ahol igényes kézműves alkotásokat is vásárolhatsz, valamint az ünnepi vacsorához is beszerezheted a hagyományos vagy épp a gluténmentes bejglit, különleges borokat és kézműves gin-t.

A Pagony jóvoltából ingyenes kézműves kuckó várja a kicsiket és nagyokat: egyedi üdvözlőkártyákat, ajándékkísérőket készíthetnek az érdeklődők. A legfiatalabb látogatókat pedig a Kiskalász zenekar szórakoztatja majd 15.00 órától, az Eisberg Hungary támogatásának köszönhetően.

A kulinária szerelmeseit a Tapas Fino étterem csapata várja egész nap spanyolos hangulattal: churrosszal és forró, ünnepi italokkal.

A vásári forgatagban az apukák sem maradnak program nélkül: A BMW Wallis Motor az eseményen bemutatja az új BMW 5 ls i5 modelleket, és egész napos tesztvezetéssel várja a vendégeket.

Helyszín: Continental Citygolf Club - 1037. Budapest, Perényi út 6.

További infó: https://www.facebook.com/events/874946217080727
(X)

Karácsonyi pagony

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Hegyi Nóra

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Televíziós műsorvezető-rendező szakán, és az ELTE esztétika szakán diplomázott. Több mint 10 év televíziós szerkesztés, riporterkedés és műsorvezetés (Híradó, Házon …