Infografika: közösségi média kisvállalkozásoknak

Infografika: közösségi média kisvállalkozásoknak
Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube, Google+, LinkedIn – a közösségi média felhő sokféle és folyamatosan növekszik. A kisvállalkozások annyi lehetőség közül választhatnak, hogy felmerül a kérdés: hogyan döntöd el, melyik közösségi háló éri meg az idődet?

A 9 Clouds infografikája illusztrálja a top közösségi média platformokat és azt, hogyan különböznek közönségük és piacuk szerint, valamint bemutatja az egyes csatornák által igényelt időbeli elkötelezettséget is, hogy a vállalkozások megfelelően oszthassák be idejüket – írja a Business2Community.

Ha Te felelsz egy üzletért online vagy annak marketingjéért, lényeges tudnod, mely eszközöket használja a vállalkozásod. Ha valami olyat keres, mint egy „Digitális Arany Oldalak”, akkor kipróbálhatod a Google+-t. Talán egy virtuális üzletre van szükséged, ahol kommunikálhatsz az ügyfelekkel? Akkor létre kell hoznod egy Facebook oldalt. Mivel minden hálózat más igényt elégít ki, szánj egy kis időt ennek az infografiának az áttanulmányozására, hogy megtanuld, melyik közösségi média mix a legjobb az üzleted számára!

Social-Media-Field-Guide-Infographic_FINAL

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …