Idén is keresi a szakmai kiválóságokat a Digital Hungary

Idén is keresi a szakmai kiválóságokat a Digital Hungary
Idén is díjazza a szakmai kiválóságokat a Digital Hungary – ismét átadják a tavalyi évben alapított Példakép díjat. Ezúttal hat kategóriában hirdetnek győztest, a díjátadóra az októberi Internet Hungary konferencián kerül sor. Szeptember 12-re kiderül, hogy a titkos szakmai grémiumok jelöltjei közül kik kerülhettek fel a shortlistekre, a díj nyerteseiről közönségszavazás dönt majd. Jelenleg a szakmai grémiumok munkája zajlik, akik titkos szavazással döntenek a jelöltekről.

A Digital Hungary kiemelt missziójának tekinti a tudásmegosztást, a szakmai kérdések megvitatását, az aktuális eseményekre való reagálást. A hagyományteremtő szándékkal 2022-ben alapított Példakép díj odaítélésével azokat a kiváló szakembereket kívánja elismerni, akik valami maradandót alkottak saját területükön, példaképként szolgálhatnak mások számára.

„A tavalyi évben szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy abszolút hiánypótló kezdeményezésnek bizonyult a Példakép díj létrehozása, mind a jelöltek, mind a díjazottak nagy megtiszteltetésnek élték meg, hogy ilyen módon elismertük szakmai kiválóságukat. Biztos vagyok benne, hogy idén is legalább annyira kemény verseny alakul majd ki a végső szavazásnál, mint a tavalyi évben, és ezúttal is sikerül majd ráirányítanunk a reflektorfényt néhány olyan szakemberre, akikről talán kevesebbet hallunk, de méltán megérdemlik, hogy példaképként tekintsünk rájuk” – mondta el a díj alapítója, a Digital Hungary ügyvezetője, Csermely Ákos.

Ki lehet a Digital Hungary Példakép díj jelöltje?
A kategóriánként 5-5 fős szakmai grémiumok jelölhetnek elismerésre méltó szakembereket a díjra. Jelölt lehet bárki, akinek a szakmai tevékenysége, vagy akár egy-egy munkája, kezdeményezése, kreatív ötlete példaértékűnek mondható, és a szakmai teljesítményük 2023. június 30-ig igazolható. Idén hat kategóriában keresik a példaképeket:

• marketing
• e-keresekedelem
• cégvezetés
• PR
• influencer, podcast
• Z-generációs tehetségek

Hogyan dől el, ki nyeri el idén a Példakép díjat?
Minden szakmai grémium minden tagja 3-3 főt javasolhat, majd a jelölők titkos szavazással döntenek arról, ki lesz az a négy személy, aki shortlistre kerül. Szeptemberben pedig a nagyközönség voksolhat a shortlistes jelöltekre, akik közül az kapja majd a díjat, akire a megadott határidőig a legtöbb szavazat érkezett.

Mi a nyertesek jutalma?
A shortlistre került jelöltek meghívást kapnak az október 3-én és 4-én megrendezendő Internet Hungary konferenciára, ahol a győztesek ünnepélyes keretek között vehetik át a szakmai díjat. A díjazottakat a Digital Hungary folyamatosan bemutatja majd saját portálján.

A díjat az Internet Hungary konferencián adjuk át. Program PDF. ben és WEBEN

Kik voltak a Példakép díj 2022-es nyertesei?

CÉGVEZETÉS kategóriában: Sárospataki Albert, Billingo, vezérigazgató

E-KERESKEDELEM kategóriában: Csereklei Zoltán, pelenka.hu, alapító

MARKETING kategóriában: Juhász Péter Tibor, Vodafone Magyarország, márka- és médiaigazgató

PR kategóriában: Balaton Anita, FleishmanHillard Café, alapító, ügyvezető

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …