Ideiglenes forgalmi rend változás a Szuperkoncert ideje alatt – pár óra és kezdetét veszi az év egyik legnagyobb ingyenes zenei eseménye

Ideiglenes forgalmi rend változás a Szuperkoncert ideje alatt – pár óra és kezdetét veszi az év egyik legnagyobb ingyenes zenei eseménye
16:30-kor újra kinyitja kapuit a Puskás Aréna Szoborparkja, ahol az ingyenes Szuperkoncerten idén is a hazai zenei élet legfelkapottabb előadói lépnek színpadra. Az esemény miatt forgalmi változások várhatók szombat délután: sűrűbben jár az 1-es villamos és a 2-es metró, és néhány trolibusz útvonala megváltozik. Az időjárás alakulását a szervezők folyamatosan vizsgálják, az eseménnyel kapcsolatban a Szuperkoncert és a Szerencsejáték Zrt. közösségi média felületein egész napos tájékoztatást biztosítanak.

A visszaszámlálás elkezdődött, néhány órán belül megtelik a Szoborpark, ahol 17:30-kor DR BRS és vendégei nyitják a koncertek sorát, majd 18:30-tól a ByeAlex és a Slepp lép színpadra, 20:00-tól pedig a Halott Pénz másfél órás show-ja veszi kezdetét.

Az esemény miatt forgalmi változásokra kell számítani: 16:00-23:00 között lezárják az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között, módosult útvonalon közlekedik a 75-ös és 77-es trolibusz, azonban a módosítás miatt megállóhely nem marad ki. Az esemény végén az 1-es villamos és az M2-es metró sűrűbben közlekedik.

Az Eurojackpot Szuperkoncerten 130 hangszóró, együtt több mint százezer wattnyi hangtechnika, mintegy 300 négyzetméternyi színpad, valamint közel ugyanennyi ledfal és kivetítő gondoskodik arról, hogy a Puskás Aréna Szoborparkban még az utolsó sorban állók is a legjobb koncertélményt élhessék át. A szervezők a hazai zenei szcéna legfelkapottabb fellépői mellett világszínvonalú színpadtechnikával is készülnek, így nem lesz hiány különböző pirotechnikai showelemekből, lángból, szikrából és füstből, továbbá lebomló konfetti és 280 tűzijáték is gondoskodik a látványról.

A Szerencsejáték Zrt. már 20 éve elkötelezett a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának ügyében, éppen ezért a koncerten évről-évre egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátó várja a fogyatékossággal élőket, ezen túlmenően a siketeket és nagyothallókat pedig jelnyelvi tolmács is segíti.

Ahogy a közönség megszokhatta már, a szórakozás mellett az eseményre kilátogatók idén is egy jó ügyet támogathatnak. A nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget idén is 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel. Az Eurojackpot Szuperkoncert karitatív partnere fennállásának több mint három évtizede alatt célul tűzte ki, hogy az éhezőknek ételt, az otthontalanoknak otthont az esélyteleneknek pedig esélyt biztosítsanak, idén a szuperkoncertezők pedig ehhez a célhoz járulhatnak hozzá azzal, hogy próbára teszik szerencséjüket az események.

Minden, a koncerthez kapcsolódó aktuális információról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalán, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak.

Szuperkoncert bejelentő videó: https://youtu.be/uKu37RJ4Evs

Az esemény facebook oldala: https://facebook.com/events/s/eurojackpot-szuperkoncert-2023/754731855740567/

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!