Hogyan ünnepeljünk karantén alatt Valentin napon?

Hogyan ünnepeljünk karantén alatt Valentin napon?
A lassan egy éve tartó korlátozások a Valentin napot sem kímélik, hiszen idén minden étterem, kávézó, mozi és színház zárva van, sehova nem lehet tehát meghívni kedvesünket a szerelem ünnepén sem, a rendkívül hideg idő pedig a külső helyszínes találkozóknak sem kedvez majd. Mit tehetünk hát, hogy mégis méltóképpen megemlékezzünk a szerelem ünnepéről és felejthetetlen élményt szerezzünk kedvesünknek február 14-én? A Wolt 6 pontban foglalta össze tippjeit, hogy hogyan teheted a jelenlegi helyzetben is teljessé a Valentin napi randevút, akár úgy is, hogy ki se kelljen mozdulni a lakásból.

A Vacsora

Beülni idén ugyan egyetlen étterembe sem lehet, de ettől még könnyedén ehetitek kedvenc éttermetek Valentin napi kínálatát, hiszen az ország több mint 2000 étterme várja már vendégei online rendelését, amit házhoz szállítás után már csak tálalni kell.

Ha mégis ti főznétek

Több étterem specializálódott az elmúlt időszakban arra, hogy a kész étel helyett igény esetén a kiválasztott ételhez szükséges minőségi alapanyagokat konyhakészen, kimért mennyiségben küldi ki a vendégeknek, természetesen a pontos elkészítési útmutatóval együtt. Így igazán különleges élményben lehet része azoknak, akik szerelmükkel közösen készítik el az isteni fogásokat. De akár az alapanyagokat is meg tudjátok rendelni a közös főzéshez, hiszen nagyon sok bolt is elérhetővé tette a házhozszállítást.

Add meg a módját

A hónapok óta otthon töltött esték helyszínét is pillanatok alatt romantikus randihelyszínné varázsolhatod szép gyertyákkal, ünnepi terítékkel, csendes háttérzenével. Így a hangulat is igazán ünnepi lesz majd.

A romantikus estéhez különleges ital jár

Semmiképp ne feledkezz meg az ünnepi italról, legyen az pezsgő, bor vagy koktél, a legszebb pillanatokban mindenképp legyen mivel koccintanotok.

Ne feledkezz meg az ajándékról!

Akár egy csokor virág, egy különleges csokoládé, vagy épp a kedvenc könyve - a lényeg, hogy a szerelmed érezze, gondoltál rá, és tudod, mit szeret.

Hova "menjünk" vacsora után?

Nyilván nem lehet sehova. De ettől még nem kell kétségbeesni, hiszen az elmúlt időszak egyik pozitív következménye, hogy már otthonról is élvezető számos szabadidős program. Ha filmet néznétek, a Netflix, HBO GO mellett már akár a magyar filmeket felvonultató Filmioról is választhattok. Ha pedig színházi előadásra vágytok, a színházak oldalai mellett érdemes a Színház.hu oldalt is megnézni. A MÜPA pedig komolyzenei programokat tett elérhetővé az oldalán. Ha viszont az online játékokat szeretitek akkor ezt is kipróbálhatjátok. Akár más párokkal együtt is, mert videóchaten még az Activity is sokkal viccesebb lehet. „Az elmúlt egy évben alaposan megváltoztak a vásárlói igények, így a Wolt kínálatát is folyamatosan bővítettük. Ugrásszerűen megnőtt a nálunk elérhető éttermek száma, és egyre több a kínálatunkban elérhető élelmiszer bolt is" - mondta Juhász Alexandra, a Wolt marketing vezetője. Hozzátette: "az élelmiszeren túl azonban ma már jóval szélesebb körű a nálunk elérhető termékek köre: a háztartási, kozmetikai cikkektől az ajándéktárgyakon vagy a virágon keresztül egészen a lakberendezési termékekig kínálnunk házhozszállítást".

A Wolt Valentin-napi kisfilmje itt érhető el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!