Hivatalos: A Netflix bejelentette a Vaják 3. évadját

Hivatalos: A Netflix bejelentette a Vaják 3. évadját
A népszerű Vaják (The Witcher) sorozat második évadja majd csak decemberben jelenik meg, a Netflix viszont már most bejelentette, hogy a sorozatnak biztosan lesz 3. évadja. A streaming-szolgáltató egy animációs film és egy kifejezetten gyerekeknek szóló sorozat hírét is belengette.

December 17-én érkezik a Vaják sorozat második évadja Henry Cavill főszereplésével. A nagy sikerű első évad után a rajongók már izgatottan várják az új részeket, a Netflix pedig tovább borzolja a kedélyeket, hiszen Tudum eseményükkel párhuzamosan a Twitteren már hivatalosan is bejelentették a 3. évadot – írja a The Verge.

A streamin-szolgáltató további részleteket nem osztott meg az új évadról, még a megjelenés dátumával kapcsolatban is nagy a titkolózás. Azt viszont megerősítette, hogy az élőszereplős sorozat mellett egy újabb animációs filmmel és meglepő módon egy gyerekeknek és családoknak szóló sorozattal is készülnek.

Az esemény keretében a 2. évad vadonatúj előzetesét is bemutatták:

A meglepetések sora itt azonban még mindig nem ért véget, hiszen egy rövid videó erejéig a The Witcher: Blood Origin című előzmény-sorozat háttérmunkálataiba is bepillantást nyerhettek a rajongók:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!