Hányadik vagy Facebookon?

Hányadik vagy Facebookon?
Van egy kis időd? Akkor eltölthetsz 36 évet a „Faces of Facebook”, azaz a Facebook arcainak áböngészésével. Az oldal, melyet egy szabadúszó technológiai szakember Natalia Rojas hozott létre, mind a nagyjából 1,2 milliárd Facebook profilképet aggregálja és kronologikus sorrendbe állítja, kezdve Mark Zuckerberggel.

Te is beléphetsz itt, hogy megnézd, hogyan illeszkedsz a nagy képbe - írja a Mashable. Az oldalán Rojas a következő magyarázatot adja:

„Mert mind itt vagyunk, összekeveredve: nagy családok, burkát viselő nők, sok Leo Messi, az azonos neműek házasságát támogató emberek, csivavák, indiai istenek, a Pisai ferde tornyot támasztó turisták; önarcképek, újszülöttek, Ferrarik, stúdióban készület fekete-fehér portrék, rengeteg házasság, de egyetlen válás sem, személyi igazolványképek, arcok szív alakú keretben; legjobb barátok, manga karakterek, politikai logók, mély tekintetek, szerelmes üzenetek, szemek, mémek, mosolyok, kedves nagyszülők és néhány, még nem cenzúrázott kép.”

Te hányadik vagy?

Faces-of-Facebook_1

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …