Hamarosan érkezik Meghan Markle sorozata a Netflixre

Hamarosan érkezik Meghan Markle sorozata a Netflixre
Egy 12 éves kislány kalandjait bemutató animációs sorozatot készít Meghan Markle a Netflix számára.

Azt már tavaly ősszel lehetett tudni, hogy a brit királyi családból kivonuló Harry herceg és felesége, Meghan Markle több éves szerződést kötöttek a Netflixszel. Az Archewell Productions dokumentumfilmeket, sorozatokat, játékfilmeket és gyermekműsorokat készít a népszerű streaming szolgáltatónak. Első sorozatuk a sebesült katonák segítésére irányuló nemzetközi sporteseményről, az Invictus Gamesről szól.

Az együttműködés azonban itt nem ér véget. Az mmonline.hu hírei szerint az egykori hercegi pár legújabb Pearl néven futó Netflixes projektje egy 12 éves kislány kalandjait bemutató animációs sorozat lesz. A produkcióban Markle vezető producerként, a kanadai David Furnish pedig rendezőként vesz részt.

Ahogy Meghan a közleményében írja: „Boldog vagyok, hogy az Archewell Productions, együttműködve a Netflixszel, valamint egy hihetetlen producergárdával, elhozza az embereknek ezt az új animációs sorozatot, amely a történelem kiemelkedő nőit ünnepli.”

Sussex egykori hercegnéjétől egyébként nem idegen a gyermekekhez vagy róluk szóló tartalmak készítése. A közelmúltban jelent meg ugyanis első gyermekkönyve The Bench (A pad) címmel, amihez a férje és kisfiuk közti apa-fia kapcsolat adta az inspirációt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!