Google+ csoportot indított Pollner

Google+ csoportot indított Pollner
A Pécsi Ferenc kommunikációs veterán a Google+ lehetőségeit, mélységeit kutatja csoportjában. Az újonnan indított csoporthoz már számos kommunikációs szakember csatlakozott.

Poller saját megfogalmazása szerint a közösség célja elsősorban a Google+ üzleti lehetőségeinek a feltárása, de nem húzzák meg nagyon szigorúan a határokat a üzleti és a magáncélú használat között. Az új Google+ csoporthoz elsők között csatlakozott Lévai Richárd online marketing szakértő, Kaprinay Zoltán a Bónusz Bigád alapítója, Gombos Zsolt az Online Marketing Akadémia alapítója, Kenczler Mihály informatikai újságíró és Tóth Mihály webáruház szakértő.

A Google+ hazai jelentőségére eddig kevesen hívták fel a figyelemet, pedig a Google sokat javított a közösségi oldalakkal konkráló megoldásán az utóbbi időben. Pécsi Ferenc kíváncsisága pont ezért fordulhatott az egyre jobb funkciókat kínáló online megoldás felé.


A megosztási funkciókon kívül talán a Google Hangout az egyetlen, amelyet mostanában egyre többen használnak. Itthon az üzleti kommunikációban való alkalmazása jelenleg minimális. A Google+ iránti bizalom talán javult az utóbbi időben, de a krónikus adatgyüjtögető szolgáltatások miatt viszonylag nagy a felhasználói ellenállás az üzleti felhasználás irányában.

Pécsi Ferenc - Pollner - korábban a HVG média bloggereként vizsgálta a közösségi szolgáltatásokat, egy ideje független szakértőként kutatja témát, számos konferencia előadója, résztvevője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!