Folytatódik a Musical Neked Klub ismeretterjesztő sorozata

Folytatódik a Musical Neked Klub ismeretterjesztő sorozata
Cseke Péter és Nemcsák Károly színművész, színházigazgató a zenés darabok színpadra állításáról beszélgetnek.

A klub első előadása a musical műfaj történetének legelső fejezetét mutatta be. A következő, szerdai beszélgetés vendégei Cseke Péter és Nemcsák Károly színművészek, a Puskás, a Musical című produkció szereplői, akik ezúttal színházigazgatói minőségükben is beszélnek a zenés darabok színpadra állításának kérdéseiről - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a Szente Vajk és Szabó László által alapított MusicalNeked Produkció újabb beszélgetésének két vendége Cseke Péter Jászai Mari-díjas színész, rendező, színházigazgató, egyetemi tanár, érdemes művész, a Kecskemétei Katona József Nemzeti Színház igazgatója, valamint Nemcsák Károly Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, a József Attila Színház igazgatója.

A közleményben felidézik, hogy Cseke Péter a Kabaré című musicalben a Konferanszié szerepében vizsgázott az Ódry Színpadon 1976-ban végzős színinövendékként és pályája ezt követően is elválaszthatatlan maradt ettől a műfajtól.

A Musical Neked Klub - színházigazgatók kulisszatitkai a musicalekről című 45 perces beszélgetés ezúttal is a Zoom-alkalmazásban lesz követhető, előzetes regisztráció után szerdán 21 órától. A házigazda ismét Szente Vajk Jászai Mari-díjas színész, drámaíró, rendező lesz.

A részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött, a résztvevők száma pedig limitált.

Fotó: Dinasztiák/Balogh Zoltán/MTI

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!