Folytatást kap a Jégvarázs és a Toy Story

Folytatást kap a Jégvarázs és a Toy Story
Folytatás készül a Walt Disney legnépszerűbb animációs filmjeihez, többek között érkezik a Jégvarázs harmadik, a Toy Story ötödik része. Ezenkívül egy új Avatar-élménypark is nyílik Disneylandben.

Bob Iger, a Disney vezérigazgatója a cég negyedéves eredménybeszámolóját követően a rajongóknak jelentette be a közelgő újdonságokat. A vállalat vezetője közölte, hogy érkezik a Jégvarázs, a Toy Story – Játékháború és az Állati nagy balhé animációs film folytatása, és Disneylandben egy új Avatar-élménypark is nyílik hamarosan – írta a Variety című amerikai filmes szaklap csütörtökön.

Ezzel szemben a 2013-ban bemutatott Jégvarázs című animációs film első része hatalmas sikert aratott a mozikban, és a 2019-ben debütált második rész is 1,4 milliárd dolláros (539 milliárd forintos) bevételt termelt. A két mozifilmen túl készült még Jégvarázs-témájú Broadway-musical, jégrevü, számos rövidfilm, televíziós különkiadás és könyv is − közölte az MTI.

Új Avatar-élménypark nyílik Disneylandben

Iger azt is bejelentette, hogy a kaliforniai Anaheimben található Disneylandben egy új Avatar-élménypark nyílik hamarosan, amely az orlandói produkcióhoz hasonlóan James Cameron alkotásának, az Avatar című sci-finek a világára épül.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: mese, Disney