Flipboard a weben is

Flipboard a weben is
A Flipboard fejlesztői úgy döntöttek, hogy nem csak a táblagépeinken és mobilunkon lesz elérhető a szolgáltatásuk. Weben is nyomul a sikeralkalmazás.

Akik eddig irigykedve nézegették a tablet tulajdonosok legjobb hírolvasó alkalmazását, mostantól a desktop gépeiken is elérhetik a FlipBoard kiváló szolgáltatását. Az eddig csak mobil eszközökön futó alkalmazást már 50 millióan használják, s most az alapítók még több felhasználóra terjeszthetik ki a szolgáltatást.

A legelegánsabb megoldás most a speciális tartalomgyűjtő magazinok megléte, amelyről néhány hete márt szót ejtettünk, ez most az aktuális trendeknek legjobban megfelelő tartalom aggregáló lehetőség.

A konkurens oldalak többsége még kicsi eléréssel operál, bár a Paper.li és a Scoop.it is jelentősen növekszik. A felhasználók többsége úgy tűnik, hogy a lapozgatós, egy kattintásos "content curation" rendszerekre bukik, a digg és társai is a magazinos formára váltottak mostanában.

A Flipboard legnagyobb vetélytársa még tavaly év végén kiszállt a ringből, de a trendek azt mutatják, hogy a nyomtatott magazinok kora lejárt. Szóval ideje lesz kitalálni valamit, ami a kettő között van. Én azt gondolom, hogy nem sokára a saját magazinjaink, saját hirdetésbevételei is vonzó alternatívát jelentenek majd a tartalom megosztó kurátoroknak, mert jelenleg csak hobbiból csináljuk mindezt, milliónyi olvasót terelve az online magazinok cikkeire.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!