Felhők felett podcast és magazin a lelki egészségért.

Felhők felett podcast és magazin a lelki egészségért.
A Bátor Tábor több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a mentális egészség megőrzésében és fejlesztésében. Hatása egyre messzebb ér: már nem csak a tábor kapuin belül nyújt sorsfordító élményeket a súlyos, krónikus betegséggel élő gyerekeknek és családtagjaiknak, hanem a kórházi gyógyulást és az iskolai visszailleszkedést is segíti.

A pandémia alatt mindenki számára elérhetővé tett online programokat 2021-ben a Felhők felett podcast követte, melynek epizódjaiban mindenki érintő témákat dolgoznak fel – például a gyász, a traumák feldolgozása, a mindennapos külső és belső akadályok legyőzése, emberi kapcsolataink ápolása.

A Felhők felett podcast elnyerte a Legjobb edukációs podcast díját a Kamera Hungária Online-tartalom Fesztiválon, valamint a Legjobb életmód podcast díját az Online Video Audio díjátadón.

A podcast szakmai sikere és hallgatottsága igazolta, hogy nagy szükség van arra a tapasztalatra a társadalom szélesebb körében is, amit a Bátor Tábor Alapítvány a mentális egészségmegőrzés területén szerzett, és aminek mára szakértőjévé vált. Ezért Felhők felett címmel májusban online magazint indítottak, egy olyan platformot, ahol mentális egészség szakértők találkoznak, s melynek célja, hogy a tábor üzenete minél többekhez eljusson.

A Bátor Tábor működését cégek és magánszemélyek felajánlásaiból fedezi, többek között az adó 1%-okból, melyet idén május 22-ig lehet felajánlani. De vajon mi mindenre elegendő az átlagos 7.500 forintnyi hozzájárulás? A Bátor Tábor Alapítványnál egy táborozó egészségügyi ellátását biztosítják ebből az összegből Minden évben egyszer van lehetőség rászorulóknak, beteg gyerekeknek, állatmenhelyeknek, környezetvédőknek segíteni adófizetőként, mindössze pár percnyi kattintással.
A Felhők felett podcast különkiadásából megtudhatjuk, hogy miért van fontos szerepe a felajánlásoknak, hogy műsorvezetőknek miért fontos a civil szervezetek támogatása és az aktív állampolgárság.

A fájdalmas kórházi kezelések és a hosszú bezártság falakat emel.
Adó 1% felajánlásoddal ledöntjük a falakat, és visszaadjuk a súlyosan beteg gyerekek gyermekkorát. https://batortabor.org/hu/egyszazalek/

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Bátor Tábor