Facebook időgép: nézd meg, mit csináltak a barátaid egy évvel ezelőtt!

Facebook időgép: nézd meg, mit csináltak a barátaid egy évvel ezelőtt!
A Facebook egy új, speciális oldalt indított „On This Day” (Ezen a napon) címmel, amely megmutatja, hogy a szívedhez közel álló és legkedvesebb emberek mit csináltak ezen a napon egy évvel ezelőtt.

Kedves lehetőség ez arra, hogy megtudd, mivel foglalatoskodtak a barátaid, mi történt az életükben ez idő alatt; hogyan változtál te, hogyan változtak ők, ki fejlődött és kinek voltak nehezebb pillanatai – számol be a VentureBeat.

Van egy oldalsáv is, ahol megnézheted, mit csináltak a barátaid ebben a hónapban az évek során – ki kapott új állást, kinek született gyereke és ki szerzett magának egy új házi kedvencet.

Így néz ki az On This Day:

screen-shot-2013-07-31-at-8-56-24-am

screen-shot-2013-07-31-at-8-57-13-am

A nosztalgia egy kicsit a Facebook specialitásának tekinthető. Mivel a közösségi oldal általában nagyjából több évet kiadó pillanatokat tárol rólad és a barátaidról, könnyű dolga van a szolgáltatásnak, ha meg akarja mutatni a barátságod idővonalát egy specifikus személlyel vagy emlékeztetni szeretne rá, mit csinált a haverod néhány éve.

Vannak, akik a Timehop applikációhoz hasonlítják ezt a funkciót, amely segítségével többek között egy évvel ezelőtti állapotfrissítéseket, fotókat lehet megtekinteni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!