Facebook alkalmazás készítők

Facebook alkalmazás készítők
Világhatalom vagyunk Facebook alkalmazás készítő platformok terén. Az ismertebb Antavo mellett feljövőben a Yappp.com és a Pagerider.com is magyar.

Egy ideig elképesztő mennyiségű alkalmazás készült a Facebookon. Mindenféle adatunkat begyüjtőgető marketing alkalmazásoktól egészen a szavazós játékokig záporoztak ránk a rendkívül rossz minőségű aplikációk.

Ezt az áradatot elégelte meg több hazai fejlesztő is, akik úgy határoztak, hogy szebb, használhatóbb és biztonságosabb alkalmazásokat kínálnak a felhasználóknak úgy, hogy ráadásul nem is kell hozzá programozókat fizetniük. Az Antavo Szegedről, a Yappp és a Pagerider Budapestről kívánja becserkészni a világot, s nem is állnak rosszul ebben.

Mindhárom vállalkozás fizetős alkalmazásai olcsón kínálnak összerakható kampányokat, képgalériákat, játékokat. A szegediek talán ismertebbek a hazai startup közösségnek, mivel a egy Seedcamp versenyen arattak sikert. A nemzetközi terjeszkedésüket is meghatározó győzelem után a Seedcamp befektetett a társaságba és Londonban mentorálta a feltörekvő csapatot. 

A Yappp fejlesztői nem jutottak még el a nemzetközi versenyekre, de alkalmazásaik semmivel sem maradnak le a vetélytárs kínálata mögött. Nyereményjáték, feliratkozás, vagy fotóverseny egyaránt megvalósítható a segítségével.

A Pagerider talán a legkevébé ismert, a szolgáltatásait inkább az egyéni felhasználókra célozza. Találtunk közöttük nagyon izgalmasat is ingyenesen. Pinterest a Facebook oldaldon vagy kuponakció néhány kattintással készíthető fizetős vagy ingyenes szolgáltatásai segítségvel.

A Facebook alkamazás láz azonban lecsengeni látszik, kérdéses, hogy merre tudnak továbblépni az ilyen jellegű alkalmazásfejlesző platformok. Egyelőre azonban még sokan használják az Antavo, a Pagerider és a Yappp szolgáltatását, amelyek fejlesztői folyamatosan követik a változó trendeket, esélyt szerezve mindig az újabb felhasználók meggyőzésére. 


Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!