Elindult az új filmes oldal, a Nestflix

Elindult az új filmes oldal, a Nestflix
A népszerű streamingszolgáltatót, a Netflixet igyekszik kifigurázni egy új oldal, ahol egész más oldalukról mutatkoznak be a legismertebb mozifilmek.

A filmek iránti rajongása vette rá Lynn Fishert, hogy egy új oldalt indítson, ám egész más okból: ezen a felületen az igazi alkotásokat figurázzák ki, illetve mutatják be úgy, mintha teljesen másról szólnának. A szolgáltatás emellett a jól ismert Netflixen is nevet egy sort, tekintve, hogy Fisher oldalát Nestflix néven találni.

A felület arra nem ad lehetőséget, hogy a műsorokba bele is nézzünk (ennek azért komoly jogi következményei lennének), de néhány képkocka szabadon böngészhető. Ennél több pedig nem is kell, mert a Nestflix így is elég mulatságos.

Ennek elsődleges oka az egész oldal megvalósítása, és ahogy a történeteket megcsavarta a készítő. A felületen olyan művet is találni, amit az adott filmen belül láthatott a közönség. Ez utóbbi egyik ékes példája a Szennyes lelkű angyalok, amit a Reszkessetek, betörők egyik jelenetében játszottak le.

Az oldalon címet, leírást találni, sőt a készítés éve is látható, illetve, hogy a mozi melyik stúdió nevéhez köthető. Minden olyan tehát, mintha a Netflixen barangolna az ember. A készítő egyébként folyamatosan bővíti az adatbázist.

(hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!