Diana hercegnére emlékezik a FEM3

Diana hercegnére emlékezik a FEM3
A walesi hercegné, Diana kultusza közel negyed évszázaddal a halála után is töretlen. Augusztus 31-én a szívek királynője előtt tiszteleg a FEM3 csatorna, három, hazánkban eddig nem látott dokumentumfilmmel, halálának huszonnegyedik évfordulója alkalmából.

Több, mint két évtizedet követően is kivételes népszerűség és rajongás övezi az egykori hercegnő személyét, számtalan film és könyv születik Diana rejtélyekkel övezett életéről, a Károly herceggel való házasságáról, valamint csupaszív természetéről, nem mindennapi, jótékony cselekedeteiről. Az 1997. augusztus 31-én, tragikus balesetben elhunyt Dianának állít emléket a TV2 Csoport életmód csatornája, a FEM3, olyan országos premierekkel, amelyeket először itt láthat majd a hazai közönség.

16:15-től a Diana – Egy tündérmese kezdete című film indítja a sort, majd 17:40-től a Károly és Diana – Az esküvő után-nal folytatódik a délután, míg 18:45-től a Diana rejtélyes halála – Mi történt Párizsban? zárja a tematikus keddi műsorkínálatot. A többórás megemlékezés Diana Károllyal való 1977-es megismerkedésének kezdetétől, az 1981-ben köttetett viharos házasságon át, egészen az 1997-es párizsi autóbalesetig, illetve az azt övező időszakon át végigköveti Lady Di páratlan történetét, amely máig számtalan megválaszolatlan kérdést tartogat.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: film