„Csak a Nőknek” Magazin a 94. Ünnepi Könyvhéten: Ismerkedjenek meg kiváló írókkal!

„Csak a Nőknek” Magazin a 94. Ünnepi Könyvhéten: Ismerkedjenek meg kiváló írókkal!
A „Csak a Nőknek” Magazin idén is részt vesz a hagyományos 94. Ünnepi Könyvhéten, amely 2023. június 8. és június 11. között kerül megrendezésre a budapesti Vigadó téren. A magazin a 43-as pavilonban várja olvasóit, ahol lehetőség nyílik találkozni és beszélgetni néhány rendkívül tehetséges íróval.

Az eseményen bemutatkozó írók listája:

1. Nagy Alex - Dél-szlovákiai író, aki „Lelkek harca” című művével vált ismertté. Alex munkássága mélyen megérinti az olvasókat, és különleges képessége van arra, hogy az emberi lélek mélységeibe vezessen minket. Legújabb könyvében a bonyolult emberi érzelmeket, konfliktusokat és küzdelmeket járja körül, egyedi és elgondolkodtató módon. Szerelmes regény, krimi, fantasy a 80-as évek vitatott világában. Június 10-én, szombaton 12:30-13:00 között Péter Petrával, rádiós műsorvezetővel fog beszélgetni Nagy Alex a Vörösmarty téri színpadon szerelemről, ármányról és a ’80-as évek világáról.

2. Mester Attila - „Köszönöm Neked leukémia!” címmel a tanár saját gyógyulásának és tapasztalásának felhasználásával osztja meg az olvasóval, a házasság és kapcsolatok megmentésének módszerét. Az író „MesTerápia, szeress felelőséggel” című könyvével hódítja meg az olvasókat. Attila izgalmas és tanulságos történeteiben a szerelem, a felelősség és a személyes fejlődés fontosságáról mesél. Könyve inspirációt nyújt mindazoknak, akik szeretnének boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élni. Gyere el, és szeress Te is felelősséggel!

3. Turcsányi Éva - Németországban praktizáló természetgyógyász, akinek mottója: „50 éves kortól mindenkinek a saját maga orvosának kellene lennie.” Az írónő „Firkák a harmadik évezred hajnalán” című könyvében a jövőbe kalauzolja az olvasókat. Éva merész vízióit egyedi és lenyűgöző történetekbe foglalja. Könyve izgalmas fantáziavilágba repíti az olvasókat, miközben elgondolkodtatják őket a modern kor kihívásairól.

4. Eszterhai Katalin - Az egyik könyvbemutató alkalmával a hallgatóság azt javasolta, hogy Katalin könyveit receptre kellene felírni. A Kanadában élő, magyar származású írónő több művével is jelen lesz a Könyvhéten. Katalin írásai között megtalálható az „Angyalok pórázon”, a „Légy az élet csodálója”, a „Majdnem Eszterházy”, a „Szeretném még elmondani: szerettem”, valamint a „Csillag lettél” című könyve is. Katalin könyvei lenyűgöző utazásra hívják az olvasókat az érzelmek, a szeretet és a tapasztalatok birodalmában, melyek megragadják az emberi lények sokszínűségét.

A „Csak a Nőknek” Magazin szerkesztősége büszke arra, hogy ilyen kiváló írókkal dolgozhat együtt a 94. Ünnepi Könyvhéten. Szeretettel várják az olvasókat a Vigadó térre, ahol lehetőség nyílik a szerzőkkel való találkozásra, dedikálásra és egy közvetlenebb beszélgetésre az alkotókkal.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: könyvhét, író