Borat is díjra esélyes az MTV Movie & TV Awards gáláján

Borat is díjra esélyes az MTV Movie & TV Awards gáláján
Idén is parádés műsorral készül az MTV a filmek, tévés reality-k és sorozatok szerelmeseinek! A zenecsatorna május 16-án, szombaton a megszokott formában jelentkezik az MTV Movie & TV Awards díjátadóval, melynek jelölti listáján többek közt A Bridgerton család, az Emily Párizsban, a The Mandalorian és a WandaVízió című szériák szerepelnek, de a polgárpukkasztó kazah hős, Borat sem maradhatott ki a népszerűségi versenyből. Május 17-én pedig jöhet a ráadás: az MTV Movie & TV Awards: Unscripted során a valóságshow-k és a tévéműsorok juthatnak megérdemelt szobrokhoz!

Hamarosan ismét popcorn- és díjeső zúdul az MTV legnagyobb sztárjaira. Tavaly ősszel a zenecsatorna az elmúlt évtizedek mozgóképes ikonjai előtt tisztelgett a Greatest of All Time különkiadással, most azonban visszatér a filmes és tévés díjszezon legszórakoztatóbb gálája. Az MTV Movie & TV Awards május 16-án a filmkedvelő közönség kedvenceit jutalmazza, szavazatuk dönt arról, kik érdemlik meg a csinos szobrokat a legkülönbözőbb kategóriákban. A Legjobb film, sorozat és a színészi díjak mellett fény derül majd arra is, melyik harcjelenet zúzott a legnagyobbat, illetve mely karakterek közt csattant el a legemlékezetesebb csók.

 

Az első est legesélyesebb címei közé tartozik négy jelöléssel a WandaVízió című Marvel-minisorozat, a Netflixen megjelent Emily Párizsban és az Amazon vérgőzös szuperhősszériája, A fiúk (The Boys). Míg május 17-én, az MTV Movie & TV Awards: Unscripted kiadásában olyan reality-műsorok vetélkednek egymással az elismerését, mint a Ru Paul: Drag Queen leszek!A csillogás birodalma vagy a Három nap múlva esküvő.

 

Idén először fordul elő, hogy a verseny nem különböztet meg férfi és női alakítást, így a nemek egy közös kategóriában mérkőzhetnek meg egymással. A jelöltek közt megtalálható a tavaly elhunyt Chadwick Boseman is, aki a Ma Rainey: A blues nagyasszonya című produkcióban nyújtott megható és emlékezetes performanszt.

 

Az est házigazdájának és fellépőinek, valamint a díjak átadóinak bejelentése még várat magára. A jelöltekre szánt voksokat az alábbi felületen lehet leadni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: MTV, Borat