Batman harca a közösségi médiában

Batman harca a közösségi médiában
A reakciók gyorsak és kegyetlenek voltak, miután kiderült, hogy Ben Affleck lesz Batman az Acélember folytatásában. A Variety szerint sokan a Change.org oldalon elérhető több mint 30 petíció segítségével fejezik ki érzéseiket, azaz, hogy nem akarják Bent látni, amint a DC univerzum egyik fontos szuperhősét kelti életre.

Batman-The-Dark-Knight-Logo-Emblem-1920x1080_large_verge_medium_landscape

Ezt a petíciót már közel 10 ezren írták alá, s azt kérik, hogy teljes mértékben távolítsák el a színészt a projektből – olvashatjuk a The Verge oldalán. A kommentek is sokatmondóak: „Affleck megbukik majd Batmanként és mindünknek csalódást fog okozni” – írja Aryana A. „Rosszabb Batman, mint George Clooney” – magyarázza egy bizonyos Vinicius Moretti.

A Twitteren is sok elégedetlenkedő rajongó jelent meg, de néhányan – nem is akárkik – védelmükbe vették a színészt. Vagy legalábbis arra bíztatják az embereket, hogy várják ki a történet végét, jelen esetben minimum azt, hogy Affleck feltegye magára a híres maszkot - írja a The Verge.

kilmerbatman_large_verge_medium_landscape

Val Kilmer, aki az 1995-ös Mindörökké Batman című filmben vette fel a köpenyt és a csuklyát, azt kérte a közönségtől Twitteren, hogy adjanak egy esélyt Bennek, míg az eredeti TV-széria sötét lovagja, Adam West néhány tippet adott a színésznek következő szerepéhez: „Ne feledd Ben! A köpennyel és a csuklyával nagy felelősség (és nagy forróság) is jár! Hozz egy dezodort!” – utalt üzenetében arra, milyen heves érzelmeket váltott ki a stúdió döntése. Bár George Clooney még nem reagált a hírre, de miután az Affleck által rendezett Argo producereként is jegyzik, a következő Batmannek lesz hova fordulni információért.

valkilmer adamwest

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …