Az Instagram új sztárja a rákkal küzdő, életrevaló nagymama

Az Instagram új sztárja a rákkal küzdő, életrevaló nagymama
Amikor Zach Belden megtudta, hogy 80 éves Betty nagymamáját rákkal diagnosztizálták, gyorsan létrehozott neki egy Instagram fiókot, hogy megünnepelje a különleges néni szellemiségét és lehetővé tegye, hogy a hozzá közel állók követhessék a harcát a betegséggel.

Zach nem is gondolta volna, hogy a nagyinak ilyen érzéke és tehetsége van az Instagram szelfikhez – mostanra több, mint 160 ezer követője van, köztük Pharell Williams is, akinek "Happy" című dalára Betty is táncra perdült – írja a The Daily Dot.

„Már itt vagyok 80 éve” – mondta a hat unokás Betty az ABC Newsnak. „Talán tanulnak majd tőlem valami jót” – üzente a rajongóinak. Például kezdetnek azt, hogyan kell élvezni az életet.

Zach a maga részéről tudja a titok nyitját: „Öröm látni a mosolyt az arcán minden nap, amikor elmondom neki, hogy újabb száz követője van”, írta egy újabb posztban. „Vigyük tovább a hírét, hogy a rákkal igenis meg lehet küzdeni és annyira boldognak lenni, amennyire csak lehetséges a harc közben.”

Mi sem mondhatnánk szebben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …