Anyukáknak szóló videó-üzenetekkel jótékonykodott Nagy Ervin

Anyukáknak szóló videó-üzenetekkel jótékonykodott Nagy Ervin
Kreatív ötletekkel kampányol 20 nagykövet a Duda Éva Társulat megmentésért. A híres nagykövetek egyedi ötletekkel és sajátos megoldásokkal gyűjtenek pénzt május 13-ig. Nagy Ervin személyre szóló anyák napi üdvözletet küldött a támogatóknak. Csobot Adél részt vett a Társulat nyitott tréningjén, ahol maga is táncolt. Reisz Gábor filmrendező egy beszélgetéssel egybekötött filmvetítés bevételét ajánlotta fel.

Földes Eszter színésznő jótékonysági koncertet adott és gardróbvásárt szervezett. Valuska László és a Margó Irodalmi Fesztivál szolidaritásképp támogatói műsort szervez a margitszigeti Kristályba.

Duda Éva 20 éve meghatározó rendező-koreográfusa a hazai és nemzetközi színházi szcénának. Társulata az elmúlt 14 évben Magyarország vezető független formációi közé emelkedett.

A Társulat missziója a kortárs művészetek, ezen belül is a kortárstánc népszerűsítése szélesebb társadalmi rétegekkel.

Az utóbbi idők bizonytalanságai és a megváltozott támogatási rendszer miatt a társulat jövője is bizonytalanná vált, ezért indították innovatív kampányukat, melyben a nagykövetek egyedi ötletekkel gyűjtenek pénz a társulatnak .

„A nagykövetek felkérésekor esszenciális szempont volt, hogy hiteles embereket válasszunk. Követeink a legkülönbözőbb területekről érkeznek, azonban egy közös bennük: a kortárstánc és a művészetek iránti szeretet és elköteleződés. Büszkék vagyunk arra, hogy húsz csodálatos ember képviseli társulatunkat és elhivatottan áll ki a kortárstánc és a művészet ügye mellett!” – nyilatkozta Duda Éva a kampány indítása kapcsán.

A nagykövetek között közszereplők, a kulturális élet meghatározó képviselői és civilek egyaránt megtalálhatók. A követek között szerepel többek között Dr. Lőrinc Katalin táncművész, Nagy Ervin színész, Kentaur díszlet- és jelmeztervező, Reisz Gábor filmrendező, Farkas Iszák hegedűművész, Földes Eszter színésznő, Valuska László, a Margó Fesztivál igazgatója, Kaszás Attila riporter-producer, Epres Panni divatmodell, Csobot Adél énekes, színésznő, vagy Szilágyi Liliána Európa-bajnok úszó.

Ha te is támogatni szeretnéd a társulatot, itt találod a részleteket:

Bővebben a kampányról és a nagykövetekről:
https://tamogatas.evaduda.net/kampany/szabad-a-tanc

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!