Ami az egyetemi tankönyveinkből kimaradt

Ami az egyetemi tankönyveinkből kimaradt
Egy közösségi portfolio oldal szerkesztői összeszedték a fotósok, designerek, grafikusok, építészek és divattervezők tananyagából kimaradt programokat. A 4ormat.com által indított damnyouartschool.com igen hasznos válogatás mindenkinek.

Hat különböző kreatív témában ajánl applikációkat, webes eszközöket a most indult damnyouartschool.com. A kreatív iparágak szereplőinek szeretne segítséget nyújtani azzal, hogy kiválogtva közzé teszi azokat a programokat, amelyeket a mindennapi munkához nélkülözhetetlennek gondolnak az oldal szerkesztői.

A fotósokat, grafikusokat, kratív designereket célzó oldal igen hasznos összeállítása tematikusan szétválasztja a programokat úgy, hogy a kategorizált kínálatba a témában fellehető legjobb megoldások kerültek. Ha hiányzik egy online számlázó program, vagy egy projekt manager megoldás, akkor ezek közül a legjobbakat egy rövid leírással bemutatva ajánlja a figyelmünkbe.


A válogatás meglehetősen részletes, így a hat különböző kreatív "iparág" képviselőinek nagyszerűen válogatott eszköztár áll mostantól a rendelkezésére. Az oldal tervezői láthatóan arra gondoltak amikor létrehozták az oldalt, hogy az internetes eszköztár ezen programjai olyan újak, hogy még az egyetemi képzések tananyagába nem kerültek be, így érdemes lenne őket egy helyen, jó érthető rendszerben katagorizálva összegyüjteni.

Sok évvel ezelőtt hasonló célokkal jött létre az origo Szoftverbázisa, amely a mai napig ellátja a felhasználókat desktopprogramokkal, a fejlődés azonban úgy tűnik ezt a szolgáltatást is elmossa hamarosan és eljön az online eszköztárak ideje.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!