Amerika a közösségi média napját ünnepelte

Amerika a közösségi média napját ünnepelte
A Social Media Day egy globális esemény, amikor azokat a technológiákat ünnepeljük, amelyek összekötnek minket a világ bármely pontján. Idén 6 kontinensen emlékeztek meg erről annak jegyében, hogy a közösségi média miként változtatta meg az életünket és segít minket abban, hogy jót tegyünk.

Évről évre egyre kreatívabbak a közösségi média napjára szervezett események. Idén néhány város emelkedett ki azzal, hogy különleges módon közelítették meg a témát. Alább látható néhány fénykép, amelyek illusztrálják ezeket a történéseket szerte a világon. Jó látni, hogyan jönnek össze az emberek – írja a Mashable.

Syracuse városban, New York államban Kevin Morrow rendezvényszervező egy sajátos megközelítést választott. Teljesen digitálissá formálta az egész hétvégén át tartó ünneplést. A helyi lakosok a #ShowUsCNY hashtag használatával osztották meg egymással, mit csinálnak az alkalomból és mit szeretnek leginkább Central New Yorkkal kapcsolatban. A közösség megmutatott néhány helyi nevezetességet és rengetegen léptek interakcióba egymással képeken és rövid videókon keresztül:

Morrow_tweet resize

resize (1)

resize (2)

resize (3)

Tulsa városa Oklahomában szintén részt vett egy hasonló projektben. Az ikonikus Facebook szimbólummal pózolva mutatták meg, mennyire imádják a közösségi médiát és persze Tulsát.

Lawson_tweet resize (6)

resize (5)

resize (4)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!