A Vine megérkezett az asztali gépedre

A Vine megérkezett az asztali gépedre
Több, mint 40 millió felhasználójával világszerte a Vine nagyot robbantott a mobilfüggő közönségével. Most pedig meghozta a web profilokat is, amelynek köszönhetően a 6 másodperces alkotások élménye az asztali gépekre is megérkezett.

A web profilok egy hírfolyamot kapnak, ahol a felhasználók lájkolhatnak, hozzászólhatnak és megoszthatnak videókat épp úgy, ahogyan mobilon – írja a SocialFresh. Egy új funkciót is bevezettek, amellyel a felhasználók hosszabb ideig, úgynevezett TV módban nézhetnek videókat. Ezt pedig megtehetik teljes képernyős nézetben is.

vine_web_profile

Ez bizonyosan egy nagy lépés még több Vine felhasználó toborzásához és annak eléréséhez, hogy aki már az, még tovább maradjon. Kíváncsian várjuk, lesznek-e például testreszabható Vine lejátszási listák (amelyek elérhetőek például Storify-on vagy gondolhatunk a Twitter idővonalaira is), különösen a márkák és a prémium tartalomkészítők számára.

A TV módot itt láthatod működés közben:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …