A Vecnát alakító színész elmondta mire számíthatunk a Stranger Things 5. évadában

A Vecnát alakító színész elmondta mire számíthatunk a Stranger Things 5. évadában
Csak akkor olvass tovább, ha már láttad a Stranger Things 4. évadát is.

Millie Bobby Brown Tizije megnyerte a harcot Jamie Campbell Bower Vecnája ellen a Stranger Things 4. évadának végén, de a Duffer-testvérek egyértelműen több teret hagytak a félelmetes gonosztevő történetének feltárására azzal, hogy életben hagyták őt, és most a színész arról beszélt, hogy milyen bosszúhadjáratra számíthatunk az 5. és egyben utolsó évadban - írja a filmsor.hu.

Az NME-nek adott interjújában Bower elmondta, hogy Vecna nagyon is bosszút akar állni Tizin és barátain – és egész Hawkinson -, és hogy a nézők ne arra számítsanak, hogy a gonosztevő azért tűnt el, mert visszavonult a sebeit nyalogatni.

“Ki van akadva, rendesen felbosszantotta magát” – jegyezte meg. “Nem hiszem, hogy szánalmasan a sebeit nyalogatná most. Újjáépíti magát, és vérszemet kap. Most aztán tényleg bekattan, ilyen klasszikus Jason Voorhees [a hokimaszkos gyilkos a Péntek 13-ból] módra.”

Bár egyelőre még nem tudja pontosan, hogyan folytatódik az 5. évad további része, Bower azt is kifejezte, hogy szeretné, ha Vecna és a Noah Schnapp által alakított Will Byers kapcsolata jobban feltárulna.

“Úgy gondolom, hogy Vecnának és Willnek van egy olyan kapcsolata, amit még fel kell fedezni” – tette hozzá a színész. “Rajongóként érdekelne, hogy többet lássak ebből.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Stranger Things