A Twitter segített népszerűsíteni egy ZS – kategóriás filmet

A Twitter segített népszerűsíteni egy ZS – kategóriás filmet
A ″Sharknado″ című ZS – kategóriás mozi júliusban került bemutatásra Amerikában, többek között olyan szereplőkkel, mint Tara Reid, akire az Amerikai pite filmekből emlékezhetünk, valamint Ian Ziering, aki az ikonikus Beverly Hills 902010 sorozat révén lett ismert. A nézettségi adatok eleinte nem törtek éppen a magasba, de különös módon a közösségi média így is elegendő hírverést intézett a filmnek. A csúcsot akkor érte el, amikor percenként 5000 tweet született róla.

Az ismertebb tweetelők között volt például Wil Wheaton vagy Mia Farrow is. Végül annyian kezdtek el beszélni a filmről több országban is, hogy a Syfy újra műsorára tűzte és legutóbb 2,1 milliós megtekintést ért el az Államokban. Nemsokára pedig érkezik az Egyesült Királyságba, Ausztráliába és Ázsiába is – írja a SimplyZesty.

A Syfy csatorna egyébként arról híres, hogy tipikusan „ez annyira rossz, hogy már jó” filmeket ad le, amelyek maximum egyet tehetnek: szórakoztatnak. Most pedig sokat köszönhet a Twitternek, amely ingyen reklámot biztosított egy filmnek, amelynek alcíme „Elég volt!”…

zs-film_tweet

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!