A Twitter és az Airbnb hozta össze az év legjobb sátánista sztoriját

A Twitter és az Airbnb hozta össze az év legjobb sátánista sztoriját
Frederick Joseph, aki ismert politikai aktivista, és már mini összeesküvés-elmélet főszereplője, azzal vádolta meg az Airbnb szállásadóját, hogy tulajdonképpen sátánista, a kiadott lakás pedig rituális sátánista szeánszok színtere.

Márpedig ha egy sok követővel rendelkező Twitter-személyiség állít valamit, akkor az sokak szerint úgy is van, miközben a sztori egyik pontján maga a sátánista egyház is beszállt a beszélgetébe. De nézzük az elejétől.

Frederick Joseph az elnökjelölti posztért induló demokrata Elizabeth Warren egyik aktivistája, akit például feketék kedvelt fodrászataiban is kampányolt, erről több képet is közzétett - írja a Forbes nyomán a marketingmorzsák.hu. De elindult egy olyan összeesküvés-elmélet, ami szerint ezek a fodrászatok nem is léteznek, az egészet csak a kampánycsapat rendezte be, mivel Warren nem volt túl népszerű a fekete szavazók körében.

Szóval ez a Frederick Joseph azt állította a Twitter-bejegyzésében, hogy egy egészen horrorszerű történetbe keveredett az Airbnb-n történt foglalása miatt. Szerinte a tulajdonos sátánista, sátánista szertartásokat tart a lakásban, ehhez pedig képeket mutatott bizonyítékként, amit a lakásban talált egy gyertyáról, fotóról félmeztelen nőkről, egy felhúzhatós játékról, amin egy rajzfilmkutya és egy meztelen nő szerepel félreérthetetlen pozícióban, és egy Baphomet szobrot, ami szerinte egyértelműen azt jelenti, hogy itt sátánistak vannak. A twitteres bejegyzésére rengetegen reagáltak, rendőrséget akartak hívni, miután sokan még feltakarított vérfoltokat is látni véltek a teraszon, persze kérdés, hogy amit feltakarítottak, azt hogyan lehet látni.

A Twitteren annyira túlreagálta mindenki ezt az egészet, hogy a sztori egy pontján a Sátánista Egyház is beszállt, akik kikérték maguknak az egészet, szerintük nevetséges, hogy néhány pajkos fotó meg útszéli százforintosokban kapható kacatok miatt rögtön belekeverik az egyházukat. Szerintük egyértelmű, hogy ezek csak kacatok, és ebben a másik nagy amerikai sátánista egyház is egyetértett, akik szintén hülyeségnek nevezték az egész gondolatmenetet, és azt is elmondták, hogy eleve ott bukik meg az egész gondolatmenet, hogy a sátánista egyház nem véres rituálékról szól, hanem az ateizmus egyik formája.

A Vice újságírója megkereste a ház tulajdonosát, aki elmondta, hogy ő fotográfus, a topless nőkről készült fotókat ő inkább művészinek tartja, a többi pedig mindenféle kacat. A lakójának felajánlotta, hogy elviszi őket ha zavarja, mert nem szeretné, ha rosszul érezné magát, de ő inkább az Airbnb-hez fordult, a tulaj pedig visszautalta neki a befizetett összeget. Mint elmondta azóta sokan megfenyegették, és nagyon nem örül, hogy mindenki a lakását osztogatja azzal a közösségi oldalon, hogy ez egy sátánista központ mindezt néhány kacat és egy erős képzelőerővel megáldott aktivista miatt. Frederick Joseph a Twitteren továbbra is azt állítja hogy ő biztos abban, hogy sátánista rituálék helyszínén járt, persze lehet, hogy téved, de akkor is érdekes, hogy miért egy fehér férfinak (azaz a ház tulajdonosának) hisznek egyesek, mint neki, aki fekete bőrszínű.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!