A The Family Stallone Hollywood október 2-án érkezik – kizárólag a SkyShowtime kínálatába

A The Family Stallone Hollywood október 2-án érkezik – kizárólag a SkyShowtime kínálatába
Új dokusorozat az Oscar®-díjra jelölt Sylvester Stallone, felesége, Jennifer Flavin Stallone és három lányuk, Sophia, Sistine és Scarlet főszereplésével.

Az Oscar®-díjra jelölt Sylvester „Sly” Stallone, felesége, Jennifer Flavin Stallone és lányaik, Sophia, Sistine és Scarlet főszereplésével az új nyolcrészes dokusorozat, a The Family Stallone első két része október 2-tól lesz elérhető kizárólag a SkyShowtime kínálatában. Az új részek hétfőnként jelennek meg.

A filmtörténet leghíresebb karaktereinek eljátszása után a háromszoros Oscar-jelölt Sylvester Stallone beengedi a kamerákat az otthonába, hogy megörökítsék élete legfontosabb szerepében, apaként. ​ Ebben az új sorozatban, amelynek főszereplői Sylvester Stallone, a három lánya és a felesége, egy asztalhoz ülhetsz Hollywood egyik leghíresebb családjával.

Ismerd meg a Stallone családot!

Sylvester Stallone: A világnak ő a férfi, a mítosz és a legenda – de a lányainak csak apa. A nagy sikerfilmek plakátjain hősként feszít, ám otthon azt tekinti feladatának, hogy jövőt építsen és felneveljen három független és ambiciózus nőt.

Jennifer Flavin Stallone: Jennifer Los Angelesben született és nőtt fel, és a Serious Skincare szépségápolási márka társtulajdonosa.

Sophia Stallone: A három Stallone testvér közül a legidősebb nem szeretne apja színészi nyomdokaiba lépni. Bár Sophia jelenleg az Unwaxed nevű podcast házigazdája, testvérével, Sistine-nel még mindig keresi a saját útját, és a szenvedélyeinek él.

Sistine Stallone: A színésznő és modell Sistine most filmrendezőként is kipróbálja magát, és jelenleg első nagyjátékfilmjén dolgozik.

Scarlet Stallone: Scarlet, a legfiatalabb Stallone lány az utolsó, aki elhagyja a családi fészket, és saját lakásába költözik a főiskolai évek alatt. Gyermekkora óta arról álmodozott, hogy apja nyomdokaiba lépjen, és színésznő legyen, most pedig Sylvesterrel közösen szerepel a Tulsa King című új sorozatban, amely szintén kizárólag a SkyShowtime-on látható.

A The Family Stallone az MTV Entertainment Studios gyártásában készült. Vezető producerek: Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind és Nadim Amiry. A Bunim-Murray Productions vezető producerei, Julie Pizzi, Farnaz Farjam és Jonathan Singer. Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray és Jason Williams társproducerek szintén közreműködtek a sorozatban.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!