A TUI nyáron is folytatja együttműködését a Wizz Airrel

A TUI nyáron is folytatja együttműködését a Wizz Airrel
A TUI utasai júniustól négy új járattal utazhatnak Bécsből és Budapestről népszerű nyaralási célállomásokra.

A TUI a Wizz Airrel újabb megállapodást kötött portfóliójának bővítéséhez. A magyar légitársaság a sikeres téli járatai után, 2024 nyarán újabb járatokat indít: Bécsből és Budapestről már heti négy-négy járat foglalható olyan népszerű nyaralóhelyekre, mint Kréta, Ciprus vagy Bulgária.

A járatok által tovább bővül a Bécsből és Budapestről induló portfólió, amely még nagyobb választékot biztosít az utazóközönség számára. Amellett, hogy nyáron az Austrian Airlines heti háromszor közlekedik Bécsből a krétai Chaniába, június 30-tól ez a desztináció további két Wizz Air járattal is elérhetővé válik. Egy-egy további járat szombatonként a ciprusi Larnacába, vasárnaponként pedig a bulgáriai Burgaszba indul. A meglévő törökországi és egyiptomi járatok mellett a magyar TUI vendégek nyáron hetente kétszer repülhetnek a Wizz Air-rel Larnacába és Heraklionba is. Az extra kényelem érdekében a TUI utasok a Wizz Air járatokon egy 10 kg-os kézipoggyászt és egy 20 kg-ig terjedő feladott poggyászt ingyenesen vihetnek magukkal, valamint számukra a repülőtéri check-in sem jár költséggel.

A TUI széles kínálatában a repülőutak mellett minden célcsoport számára megfelelő szállodák is szerepelnek, beleértve a világ legnépszerűbb nyaralóhelyein található TUI szállodamárkákat. Az egyik idei újdonság a TUI Kids Club Sol Nessebar a bulgáriai Fekete-tenger partján. Az ártudatos, valamint a 16 évesnél idősebb TUI vendégek számára pedig a TUI Suneo Perla kínál élményeket a Naposparton.

TUI nyári repülőprogram Magyarországról:

• Heti kétszer Budapest – Ciprus, Larnaca, Wizz Airrel

• Heti kétszer Budapest – Kréta, Heraklion, Wizz Airrel

• Heti 11 alkalommal Budapestről a törökországi Antalyába a Sun Express és a Freebird Airlines járataival

• Hetente egyszer Debrecenből a törökországi Antalyába a Freebird Airlines járatával

• Heti kétszer Budapest – Törökország, Izmir a Sun Express járatával

• Heti kétszer Budapest – Egyiptom, Hurghada az Air Cairo légitársasággal

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: TUI, Wizz Air