A Sisi sorozat legújabb évadának premierje Magyarországon elsőként az RTL+-on

A Sisi sorozat legújabb évadának premierje Magyarországon elsőként az RTL+-on
December 23-tól hazánkban elsőként, napokkal a németországi premiert követően az RTL+-on magyar szinkronnal látható majd a hatrészes Sisi, az Erzsébet királyné életéről szóló történelmi sorozat vadonatúj, második évadának premierje.  

A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét feldolgozó történet második évada idén karácsonykor az RTL+-on tér vissza a magyar nézőkhöz. A Dominique Devenport és Jannik Schümann főszereplésével készült német sorozat az előző évadhoz hasonlóan ismét modern feldolgozásban, új megközelítéssel mutatja be Erzsébet királyné életét személyes és történelmi perspektívából.

A sorozat legújabb évada őszintén és hitelesen mutatja be a gyönyörű osztrák császárné és magyar királyné életét, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt. Ezen a hat epizódon keresztül a néző betekintést nyer a bécsi udvar árnyoldalaiba, a királyné Magyarországhoz fűződő viszonyába és házassága örömteli és küzdelmes időszakaiba is.

A várva várt trónörökös születésével Sisi és Ferenc boldogsága teljesnek tűnik. Ám az uralkodói pár felhőtlen pillanatait hamarosan beárnyékolják a kiújuló hatalmi harcok Európában: Bismarck azzal fenyeget, hogy Ausztriát egy új háborúba kergeti. Mindeközben a királyné minden erejével igyekszik támogatásáról biztosítani férjét és népét. Noha Sisi szereti Ferencet, és ismételten többször is megcsillogtatja diplomáciai tehetségét, élete továbbra is egy aranykalitkába zárt madáréhoz hasonlít a bécsi udvar szigorú korlátai között.

Mégis, amikor Sisinek diplomáciai célból Magyarországra kell utaznia, hosszú évek után először sikerül újra felfedeznie gyermekkora könnyedségét, és az Andrássy gróf vidéki birtokán töltött idő egykori gondtalan szabadságára emlékezteti. Magával ragadja a magyar puszta végtelensége, és ahogy az udvari kényszerek lassan elszállnak, a gróf figyelmes természete egyre jobban varázsa alá vonja a császárnőt.

Míg Ferenc a bécsi udvarban felfedezi érzékeny oldalát, Sisi küzd az Andrássy gróf iránti növekvő vonzalom ellen. Ám amikor Sisi mindenki közül épp Andrássyval kerül fogságba, végül fel kell tennie magának a kérdést, meddig tud még állhatatos lenni...

A sorozat nézői tanúi lehetnek annak, ahogy immáron Sisi teljesen beilleszkedett Ausztria császárnéjának és Magyarország királynéjának szerepébe. Kemény kötelességtudattal teszi magáévá a birodalom kihívásait, és minden szükséges és lehetséges eszközzel igyekszik fenntartani a békét Európában. Azonban Magyarországon tartózkodva Andrássy gróf mellett egyre inkább megkérdőjelezi császárnéi szerepét, valamint Ferenccel kötött házasságát.

A hatrészes sorozat első epizódja december 23-tól elérhető az RTL+ előfizetéses platformján, valamint a streaming-szolgáltatás RTL+ Active csomagjának felhasználói számára.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Sisi, RTL+