A Holló szerelme című könyv a lélek mélyén rejlő kincseket kutatja

A Holló szerelme című könyv a lélek mélyén rejlő kincseket kutatja
A Tulipános Kocsma szerzője, Simon Rita ezúttal a mesék világába kalauzolja olvasóit. Az idén decemberben megjelent kötet 32 oldalon keresztül repít el egy szépséges, varázslattal teli világba, bepillantást engedve a világító szárnyú csodaszép tündér - Pille - sejtelmes életébe.

Az előrendelési számokból már most előrevetíthető, hogy a letisztult borítótervvel megálmodott keménykötésű „Holló szerelme” című könyv már az idén egy időtálló, népmesei motívumokkal tarkított tündérmesével fogja gazdagítani sok olvasó könyvtárát.

A könyvben jelen van ármány, bajtársiasság és barátság, de a 16 éven felülieknek szóló mese vezérfonala a főszereplők egész életre szóló szerelme, mit nem tud elszakítani egyetlen cselszövés sem. „Jólelkű, szeretetre méltó, bátor tündérlány. Pille. Bár ő is örült, szívét átjárta a félelem, hogy végérvényesen megváltozott, eltört valami, és ezután már soha semmi nem lesz újra a régi”. Vagy mégis? Szerethetik egymást azok, akik két különböző világból érkeztek? Vagy sorsuk eleve magában rejti a kudarcot? Holló és Pille története nem az igazságot keresi, hanem a lélek mélyén rejlő kincseket kutatja. A szövevényes történet kiragad a valóságtól, elsodor egy vágyott fantáziavilágba, amelynek csak a képzelet szab határt.

További érdekességek, hasznos információk olvashatók a szerző írói oldalán.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!