A Google+ betör a Play Store-ba is

A Google+ betör a Play Store-ba is
A Google Android frissítéseinek sorában újabb érkezik: a Play Store új verziója új funkciókkal.

Az Android Police már kipróbálhatta az alkalmazást és a mikroszkóp alatt új közösségi média, valamint ajánlási funkciókat találtak, amelyek megkönnyítik a legjobb applikációk megtalálását és letöltését – írja az Engadget.com.

DSC05952wtmk

A Google most már figyelmeztet, hogy ha az alkalmazás, amelyet letölteni készülsz, appon belüli vásárlásokkal jár, emellett egyszerűbb az értékelésük is az átszabott csillagos rendszerben, valamint nagyobbak lettek a szerkesztés és törlés gombok.

A frissített közösségi ajánlásokhoz szabva elkészült egy új aktivitási hírfolyam is, amely kombinálja a +-1-eidet és az értékeléseidet, majd hozzákapcsolja azokat a Google+ profilodhoz. Így megnézheted azokat is, amelyeket az ismerőseid hoztak létre olyan alkalmazásokról, amelyek esetleg elkerülték a figyelmedet.

A Google már megkezdte a Play Store frissítés „terjesztését”, így hamarosan találkozhatsz vele. Ha pedig addig nem bírsz várni, kattints erre a linkre, hogy megelőzz másokat!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …