A Facebook feliratkoztatna minket YouTube csatornákra?

A Facebook feliratkoztatna minket YouTube csatornákra?
Néhány Facebook felhasználó „Iratkozz fel a YouTube-on” linkeket lát a hírfolyamban megjelenő, YouTube-ra vezető linkek alatt.

SubscribeOnYouTube650

David Iwanow a Lost Press Marketingtől ezeket a képeket osztotta meg az AllFacebook szerkesztőségével és a következőket írta:

„Úgy tűnik, hogy a funkciót automatikusan beágyazzák, amikor a Facebook megosztás ikonra kattintasz YouTube-on… Amint az alábbi képen is látszik, a felugró Facebook poszt mutatja az ’Iratkozz fel YouTube-on’ linket. Ez a hozzáadott funkció ingyenes és sokkal nagyobb esélyt nyújthat az elköteleződő ’feliratkozásoknak’.

A kérdés tehát az: miért nem történik ez meg automatikusan és miért csak akkor, ha a manuális megosztási gombot használod a YouTube-on belül? Arra is kíváncsi vagyok, hogy ez az ’Iratkozz fel a YouTube-on’ funkció miért nem elérhető még Google Pluson vagy Twitteren.”

Ti találkoztatok már ehhez hasonló „Iratkozz fel a YouTube-on” linkekkel?

SubscribeOnYouTubeShare

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …