4 millió forintot gyűjtöttek a Szuperkoncertezők az Ökumenikus Segélyszervezetnek

4 millió forintot gyűjtöttek a Szuperkoncertezők az Ökumenikus Segélyszervezetnek
Kiemelt érdeklődés mellett közel 35 ezren vettek részt a 30 éves Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncertjén, amelyen a hazai könnyűzenei élet nagyágyúi léptek színpadra. A szórakozás mellett az eseményre kilátogatók egy jó ügyet is támogathattak, hiszen a nemzeti lottótársaság termékeiből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget, 4 millió forintot a Szerencsejáték Zrt. 100%-ban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezet részére.

A két évvel ezelőtti Szuperkoncertet követően - ahol Bryan Adamssel és Wellhelloval ünnepelte a Skandináv lottó 20. születésnapját Szerencsejáték Zrt. - készült kutatásból kiderült, hogy a válaszadók egy jótékonysági elemmel is szívesen kibővítenék az ingyenes koncertet. Ezt az igényt is szem előtt tartva döntött úgy a nemzeti lottótársaság, hogy az Ökumenikus Segélyszervezettel régóta fennálló sikeres kapcsolatát kibővíti, és a 2021. szeptember 25-i ingyenes eseményen, a szerencsejáték-termékekből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget teljes egészében felajánlja a Segélyszervezetnek.

Az esemény ideje alatt folyamatosan hosszú sorokban álltak a játékosok a Puskás Aréna Szoborparkban felállított egyedi pop-up store-nál, illetve a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató karitatív sorsjegyárusoknál egyaránt. Ennek köszönhetően az elmúlt két év legnagyobb egész estés koncertje alatt a látogatók segítségével 4 millió forint gyűlt össze a koronavírus-járvány miatt hátrányos helyzetbe került családok és gyerekek megsegítésére.

Az este folyamán nemcsak a Puskás Aréna Szoborpark, hanem a mozgáskorlátozott és az Országos Mentőszolgálat számára kialakított - a színpad közvetlen közelében elhelyezett – exkluzív, ezer fő befogadására képes lelátó is megtelt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!