Itt a Microsoft ingyenes alternatívája a Zoomra

Itt a Microsoft ingyenes alternatívája a Zoomra
A Microsoft Teamsben ingyenesen dumálhat egymással egyszerre akár 300 felhasználó is, 24 órán keresztül.

2020 nagyon sok szempontból a Zoom évének számított, hiszen a járványhelyzet miatt rengeteg ember fordult hozzá, hogy a segítségével akár üzleti, akár személyes jellegű megbeszéléseket folytathasson. Persze nem volt ez mindig bonyodalommentes, hiszen idővel felröppentek olyan hírek, hogy a Zoom a kelleténél jóval melegebb kapcsolatokat ápol a kínai kormánnyal.

Nagyot mennek a Microsoftnál

A Microsoft Teams eredetileg egy üzleti megbeszélésekre megalkotott videokonferencia-alkalmazás volt, ami most fogta magát és egy igen csábító ajánlattal igyekszik kiütni a Zoomot a nyeregből. Egyetlen chatszobába 300 ember is beférhet náluk, ráadásul ezek közül 49-et egyszerre is tud mutatni a kijelzőn. Mindezt persze tök ingyen lehet csinálni a Teams-nél és akár 24 órán át is.

Naná, hogy böngészőből!

Emellett az alkalmazást sem kell letölteni senkinek, hiszen simán futtatható a program böngészőből is. Külön jóság, hogy csak a hívás indítójának kell rendelkeznie Microsoft regisztrációval, a becsatlakozóktól nem vár el ilyet a rendszer.

(via Mashable)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Lóska Márton

Fiatal voltam és kellett a pénz, ezért relatíve korán beszálltam az internetes újságírásba, ami folyamatosan változott az évek alatt, ahogyan a net is (emlékeztek még a Facebook előtti időkre?!). Most …