Képes lennél kontrollálni magad akár képtelen helyzetekben is?

Képes lennél kontrollálni magad akár képtelen helyzetekben is?
Kisujjadban van az időmenedzsment, bármilyen zavaró tényezővel megbirkózol, de az sem zökkent ki, ha a világ a feje tetejére áll? Az Internet Hungary-n a Lounge Group Munkadinamika élményközpontban kipróbálhatod, mit tennél igazán szélsőséges helyzetekben, de arra is fény derül, hogy személyiséged mit üzen munkahelyi énedről.

A pandémia időszakában minannyian megtapasztaltuk, hogy a kontroll változása a pszichológiai nehézségek nyomán akár komolyabb vállalati problémákhoz vezetett. Olyan vezetői készségekre volt, van és lesz szükség az optimális működés megerősítése érdekében, amelyekre sokan nem készültek még fel. Ráadásul ezeket a készségeket és képességeket a járványhelyzet enyhülésével sem érdemes a fiók mélyére rejteni. Hirtelen változás, adaptációt igénylő történések ugyanis bármikor történhetnek.

A Lounge Group standjánál most három különleges, játékos, de mégis komoly eredményeket ígérő helyzetben teheted próbára alkalmazkodóképességedet, a szimuláció végén pedig egy szakértői értékeléssel leszel gazdagabb, de az is kiderül, milyen a munkahelyi személyiségtípusod.

Ha úgy érzed, bármi jön, gyorsan reagálsz és a kezedben marad az irányítás, most változatos szituációkban nézheted meg, milyen, az, amikor gyengül a kontroll, de az is kiderül, hogy jól mérted-e fel képességeidet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Lounge Group