Ziegler Gábor

Ziegler Gábor

Ziegler Gábor

CEMP SH

Bemutatkozás

Pályafutásának első éveiben biztosítási területen dolgozott, később a Winterthur Pénztárszolgáltató Rt. key account csapatának területi vezetője, ezt követően rövid ideig az Eurodirekt Takarékszövetkezet direkt értékesítési igazgatója.

2000 tavasza óta az Index munkatársa, 2008 májusától 2013 végéig értékesítési igazgatója, jelenleg a cég igazgatósági tagja.

Az Index anyacége, a Central European Media & Publishing (CEMP) 2014 januárjában létrehozott, a cégcsoport kiadóit kiszolgáló értékesítési egységének a CEMP Sales House-nak a kezdetektől ügyvezetője. 2015-ben részt vett CEMP SH, a Central Media, és az Orgio közös leányvállalatának, a Hoppexnek – hazai programozott piactér - a létrehozásában, melynek működését a CEMP oldaláról jelenleg is felügyeli.
Az IAB Hungary 2008-as megalakulásától 2017. októberéig a szervezet Elnökségi tagja, 2016 január és 2017. június közötti időszakban pedig a szervezet alelnöke volt.

A hazai online közönségmérést szolgáltató Digitális Közönségmérési Tanácsnak (dkt.hu) 2013-as indulása óta Elnökségi tagja.

Munkája során elkötelezett a magas szakmai színvonal mellett, proaktív hozzáállást vár el, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektet a munkatársak képzésére.