Varga Éva

Varga Éva

Varga Éva

Valódi Érték
https://valodiertek.hu/

Bemutatkozás

2015 óta foglalkozom online marketing kivitelezéssel. Ezen belül a keresőoptimalizálás és a Google Ads a fő területem. Az ügyfeleimnek abban segítek, hogy a Google-ből minél több látogatójuk legyen. Vannak, akiknél hirdetés nélkül érjük el, míg másoknál erősítjük ezt hirdetéssel is. Így egyben van mind a két terület.

Online marketingesként nagyon kevés ügyféllel dolgozom együtt, de ők személyes figyelmet, törődést és komplett online marketing szolgáltatást kapnak.

Nálam ne keress csodatablettát, azt nem tudok adni. Cserébe megbízható, pontos és gyors vagyok. A személyes figyelmem, törődésem, hosszú távú együttműködésünk és az általam összehangolt és megvalósított marketingeszközök és rendszerek simán megduplázhatják a bevételedet.

Amire büszke vagyok:
• a Google vizsgáim, mindent letettem, ami csak elérhető ma Magyarországon. Ezért folyamatosan kapcsolatban is vagyok a Google dublini irodájával, akik értesítenek a legújabb tudnivalókról.
• Másik szívügyem a keresőoptimalizálás, hiszen ezért is tettem le a SEO szakember mestervizsgát (ezt rajtam kívül még 4-en tették le eddig). Legjobban az induló honlapokkal szeretek dolgozni, mivel egy jól felépített, átgondolt struktúrával hamar szép eredményeket lehet elérni. Ennek ellenére a legtöbb ügyfél már akkor talál meg, ha kész a honlap, és nem jönnek az eredmények. Innen is nagyon szépen lehet felfele menni, ha megvan a koncepció és az ügyfél is partner hozzá.
• Imádom egyben látni a folyamatokat, ezért nagyon szeretem a hirdetések előtt a landing page-k elkészítését, azok kialakítását, megtervezését, illetve az ahhoz kapcsolódó marketing automatizmusok bekötését.

Varga Éva kapcsolódó cikkei

Milyennek kell lennie ma egy online marketingesnek? Vendégszerzőnk írása.

Milyennek kell lennie ma egy online marketingesnek? Vendégszerzőnk írása.

Biztos észrevetted már, hogy szinte mindenhonnan egyre több online marketinges ajánlata özönlik feléd. Sajnos nagyon telített lett a piac. Azt azonban észrevettem, hogy vannak, akik szinte mindent csinálnak, és vannak olyanok, akik csak a teljes spektrum egy részét fedik le.