Szekeres Péter

Szekeres Péter

Szekeres Péter

Neticle

Bemutatkozás

Az intelligens szövegelemzéssel foglalkozó Neticle CEO-ja és társalapítója. Több, mint 12 éve foglalkozik strukturálatlan adatok elemzésével. Célja, hogy az automatizált szövegelemzéssel, illetve az ehhez kapcsolódó AI technológiával magasabb szinten, adatvezérelten támogassa a döntéshozatalt és nagyvállalatok mindennapi munkáját. Vezetőként rugalmas, transzparens és nyitott szervezetet épít, egy olyan környezetet, ahol a csapattagok szívesen dolgoznak és segít fenntartani a motivációt. Felkerült a Forbes Harminc sikeres fiatal 30 alatt listájára, illetve az Év Alapítója lett Magyarországon 2017-ben.

Szekeres Péter kapcsolódó cikkei

Egy kártya mind felett

Egy kártya mind felett

Kényelmesebb ügyintézés vagy veszélyes adattárolás? Mindent tudó adatbankok vagy egy kártyával ellopható személyazonosság? Megvizsgáltuk, hogy vélekedik az utca embere az e-személyiről – az interneten.
Mobilfizetés: ma még csak parkoló pályán

Mobilfizetés: ma még csak parkoló pályán

Fizetés egy gombnyomásra, kihulló aprópénz és melléütött kód nélkül. Talán szimpatikus elképzelés, talán valakinek már nem is teljesen idegen, másnak azonban lehet, hogy némileg futurisztikus vagy egyenesen ijesztően hat.