Malchiner Maximilian Péter

Malchiner Maximilian Péter

Malchiner Maximilian Péter

YouAreMore!

Bemutatkozás

Nemzetközileg elismert előadó, C-level executive tanácsadó és bestseller-szerző, aki Európa több országában négy nyelven dolgozik. 2021 januárjában a német Erfolgskongress meghívta Európa 50 első számú előadója és coacha közé a soraiba.

Tanulmányai során Budapesten és Münchenben a színház,- és filmművészet és a közgazdaságtan ismereteit sajátította el. 1998-ban felhagyott színészi karrierjével, melyet 15 éven keresztül több tucat magyar és német TV-sorozat és mozifilm főszerepei jelentettek. MBA végzettségét 2000-ben szerezte Londonban. Ezt követően nemzetközi média és telekommunikációs vállalatok élén dolgozott vezérigazgatóként. Tizenegy év felső vezetői múlttal a háta mögött, 2008-ban tudatosan pályát változtatott.

ICF minősítésű executive coach és tréner diplomáját Skóciában szerezte. USA-beli tanulmányai után a személyiségpszichológia- és diagnosztika elismert szakértője lett. 2020-ban a madridi La Salle egyetemen Mindfulness és pozitív pszichológia témában képezte tovább magát. Jelenleg Kölnben sport- és mental coach szakirányú továbbképzésen vesz részt.

Rendszeresen tart előadásokat, publikál a közösségi médiában, illetve nemzetközi vállalatok top menedzsmentjének, sportolóknak tart tréningeket és workshopokat. 17.000 óra coaching és tréning tapasztalattal rendelkezik. Több mint 370 coachot és pszichológust képzett tovább Európában a személyiségdiagnosztika területén. Az Innermetrix, a világ vezető személyiség diagnosztikai vállalatának négy országban a licenc tulajdonosa és cég vezetője.

You Are More! című könyve magyar és német nyelven jelent meg, és lett bestseller.

2021 őszén jelent meg új könyve Az élet hat bástyája címen az OpenBooks kiadónál, melyhez egy nyílt Facebook csoport is tartozik.