Löhnenbach Jost

Löhnenbach Jost

Löhnenbach Jost

DataXu

Bemutatkozás

Jost Löhnenbach
Értékesítési igazgató, új és fejlődő piacok – Európa

Jost jelenleg a DataXu értékesítési igazgatója az új és fejlődő piacokon – Európában, ahol egy csapatot vezetve a DataXu jelenlétének a növelésére koncentrál a fejlődő európai piacokon különösen a közép-kelet-európai régióban. 2011-ben csatlakozott a DataXu vállalathoz, egy vezető programozott marketing szoftvereket biztosító céghez, miután megszerezték a mexadot, az első összeurópai RTB-szolgáltatót.
Jost digitalis karrierjét a meaxdnál kezdte, ahol az üzletfejlesztésért felelt, és segített a vállalat terjeszkedését hat nemzetközi iroda létrehozásában, Európában és Brazíliában. Ezután a DACH region értékesítési vezetője lett, ahol vezető márkákkal és ügynökségekkel dolgozott együtt az adatközpontú marketingtechnológiai megoldások integrálásán.
Jost Németországban a Coligne-i Egyetemen szerzett egyetemi szintű diplomát média- és technológiamenedzsmentből, Németországban Ő volt az első tudományos kutató, aki az RTB-ről publikált értekezést. A 2010-ben kezdődött digitális karrierje előtt Jost a T-Systemsnél dolgozott Johannesburgban, Dél-Afrikában és az OFW elnöke volt, ez egy cologne-I kezdeményezés, amely a világ legnagyobb, hallgatók által létrehozott üzleti szakmai konferenciáját szervezi, a World Business Dialogue rendezvényt.
de.linkedin.com/in/loehnenbach/en