Liptai Judit

Liptai Judit

Liptai Judit

Danubius Hotels Group

Bemutatkozás

Liptai Judit - Danubius Hotels, Központi értékesítési és marketing igazgató

Liptai Judit a Danubius Hotels szállodavállalat felsővezetőségének tagjaként irányítja a cég értékesítési, marketing tevékenységét 2017 óta.
Feladatai közé tartozik a széleskörű portfólió értékesítése belföldön és külföldön, a szállodák üzleti pozíciójának erősítése a turizmus és a rendezvények területén, a Danubius Hotels márka ismertségének növelése. Az elmúlt évek hirtelen változó környezetéhez igazodva építette fel új, rezisztens szervezetét, melynek az értékesítés mellett részei a cég marketing és kommunikációs osztályai is. Szakmailag a céges szinten csapatban megvalósított, innovatív megoldásokra a legbüszkébb, így a Danubius konferencia és rendezvénykoncepciójára épülő Danubius me:- re vagy az elmúlt évek kihívásaira született innovatív megoldásokra.
Lipatai Judit pályáját Egerben kezdte, külföldi szakmai tapasztalatot Hannoverben szerzett. A Kempinski Hotel Corvinustól került a Danubius Hotelshez 1998-ban sales és marketing tanácsadóként, majd a balatonfüredi, később budapesti szállodákban dolgozott értékesítési, később regionális sales és marketing igazgatóként. A szakember 2002-2011 között a Business Planet Rendezvényszervező Kft. tulajdonos ügyvezetője volt. 2012-ben tért vissza a Danubiushoz központi értékesítési igazgatóként.
Tagja az Egyenlítő Alapítványnak és a Menedzserek Országos Szövetségének, rendszeres előadója szakmai fórumoknak.

Liptai Judit kapcsolódó cikkei

Internet Hungary: Egyre tudatosabbak a felhasználók, de még van hova fejlődni

Internet Hungary: Egyre tudatosabbak a felhasználók, de még van hova fejlődni

2000-es évek közepe óta tapasztalható, hogy a sales tevékenységekben nagyobb figyelmet kap a fogyasztók lelke, pszichéje és viselkedése.