Heumüller Jan

Heumüller Jan

Heumüller Jan

Dataxu

Bemutatkozás

Jan Heumüller a DataXu európai értékesítési alelnöke, amely a vezető digitalis marketing kezelési platform. Az európai vezetői csapat tagjaként Jan nem csak a már meglévő európai piacokon végzett értékesítésért felelős, hanem ő felügyeli az új régiók előkészítését is, és egy 30 fős értékesítési csapatot vezet.
Jan 2012-ben csatlakozott a DataXu-hoz, amikor a DataXu megszerezte a Mexad vállalatot, a vezető európai RTB-szolgáltatót. A Mexadnál Jan a DACH régió (Németország, Ausztria és Svájc) regionális igazgatója volt és új piacok előkészítését felügyelte.
Jan Heumüller több mint 13 évnyi tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi digitalis marketing területén, és korábban az eVita és az ePost alkalmazásában töltött be pozíciókat. A Mexadhoz történt csatlakozása előtt Jan vezetői pozíciókat töltött ber a szoftver specialist Dacoma GmbH és AdNetwork Ybrant Digital vállalatoknál. Jan továbbá rendelklezik egy közkazdasági diplomával, amelyet Németországban szerzett az Alkalmazott Tudományi Egyetemen Cologne-ban.