Hernádi Gábor

Hernádi Gábor

Hernádi Gábor

Star Network - HD marketing

Bemutatkozás

Marketing szakirányos közgazdász végzettségű, szakmai élete 2003-ban kezdődött az OTDK dobogóján e-commerce specifikus témában. A HD marketing digitális ügynökség és a Star Network YouTube partnerhálózat, társtulajdonosa és az Ecommerce Hungary alapítója és 12 évig elnökségi tagja.
A HD marketing e-commerce fókuszú teljes digitális marketing megoldást nyújtó specialista. Fő területe a komplex onlinemarketing stratégiai tervezését követően a ppc, seo, social media, hírlevél és analitika fronton összpontosul. A cég a hazai egyik legnagyobb google költéskezelő, emellett kiemelt Facebook partner és kiemelt Mailchimp partner.
A Star Network az újmédiás tartalomgyártókra alapított, ma már a klasszik celebritásokkal együtt dolgozó nagy nemzetközi márkákat kiszolgáló influencer kampányokat menedzselő ügynökség.
Magánéletét tekintve a család mellett az utazás a motorozás és az elektromos autók megszállottja.
A HD marketing performance marketing eszközökre koncentrált online marketing specialista. Fő területe a komplex online megoldások stratégiai tervezését követően a ppc, seo, social media, hírlevél és analitika fronton összpontosul.

Magánéletét tekintve a család mellett az utazás és a motorozás megszállottja.