Erős Attila

Erős Attila

Erős Attila

Fastbridge

Bemutatkozás

Erős Attila (Managing Director – Fastbridge / Trading Director - MagnaGlobal), az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségi csoport digitális ügynökségének vezetője. A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ), Online szekciójának elnöke és a MAKSZ elnökségének tagja.
Vezetése alatt az utóbbi években a Fastbridge médiaügynökségből valódi full service ügynökséggé fejlődött.
Nevéhez fűződik a régió első régiós Programmatic/RTB cégének (real-time-bidding agency trading desk) a CADREON CEE-nek budapesti elindítása 2014-ben. Ma a CADREON CEE 14 ország hirdetőinek kampányait szolgálja ki az USA-ban, Európában, Kínában, de akár Japánban is.
Tagja az IAB AdEx és oktatási munkacsoportjának. Kezdetektől elnökségi tagja a digitális közönségmérést szolgáltató DKT-nak.

A pesti közgázon pénzügy/befektetés- és kockázatelemző szakirányon (marketing-kommunikáció mellékszakirányon) végzett, emellett objektum orientált programozásból is diplomázott.

Online pályáját az OMD Digital tervezőjeként kezdte, majd több hazai full service ügynökség felépítésében és beindításában vett részt (Forward, Euro RSCG Digital, Havas Digital).

Erős Attila kapcsolódó cikkei

Jobb médiaméréssel sikeresebb lehet a globálisokkal szembeni küzdelem

Jobb médiaméréssel sikeresebb lehet a globálisokkal szembeni küzdelem

A régiós országok mindegyike a magyar piac előtt jár a médiamérések minőségében és a cross-media mérésben, ezért érdemes tőlük tanulni – derült ki az Internet Hungary konferencia októberi fórumbeszélgetésén.
Komoly kihívói vannak a Google-nek

Komoly kihívói vannak a Google-nek

Nem csak az árak leszorításáról szól a programmatic média kora, sőt! A médiatulajdonosok és a hirdetők is sokkal jobban kiszámíthatják bevételeiket és az elérni kívánt hatást. A nívós tartalommal, prémium hirdetési megoldásokkal pedig a korábbi automatizált megoldásoknál jobb felület kínálható a hirdetők számára, ráadásul szofisztikáltabban – mondja Erős Attila a Fastbridge ügyvezető igazgatója
Adat vagy kreativitás. Avagy mitől éri el a reklám a fogyasztót?

Adat vagy kreativitás. Avagy mitől éri el a reklám a fogyasztót?

A Reboot Hungary webináriumsorozat 54. adása azt járta körbe, hogyan lehet okosan és hatékonyan reklámozni az egyre nagyobb média- és reklámzajban. Mitől fog pont ránk és az üzenetünkre figyelni a fogyasztó?