Bánki Attila

Bánki Attila

Bánki Attila

Webbyskill

Bemutatkozás

Egy semmiképpen sem mellébeszélő kommunikációs / digitális megoldó ember. A Vermis Production (www.vermis.hu) alapító tulajdonosa és ügyvezetője. Pályája felöleli a reklám kivitelezés igencsak méltatlan területétől, a közép-európai / regionális digitális koordinációig tartó izgalmas szakaszt, mely ATL, BTL és legfőképpen online kommunikációs tapasztalatot tartalmaz. Ennek során a BTL-től indulva az ős internetes megoldásokon át eljutott az integrált kampányokig, újabban Performancia – Revenue Marketing megoldásokkal és Earned Media esetekkel (Nagyköveti és influencer kampányok) mulatja az idejét. Publikál, üzletet fejleszt, és előad, oktatásokat, workshopokat tart és szervez. Azt gondolja, hogy a jövő a folyamatos fejlődésé, hogy ez az a szakma ahol egy pillanatra sem lehet leállni.

Bánki Attila kapcsolódó cikkei

1 percben a márkanagyköveti kampányokról

1 percben a márkanagyköveti kampányokról

Mindenki szeretné, ha márkájáról, termékeiről sokan és sokat beszélnének a digitális térben és mindezt jelentős médiaköltség nélkül. 1 percet szánjon ennek megismerésére.
Hivatkozások ereje. Felértékelődtek a fogyasztói nagykövetek.

Hivatkozások ereje. Felértékelődtek a fogyasztói nagykövetek.

Tudta Ön, hogy a márkáink nagykövetei akkor is képviselnek minket, ha nem költünk rájuk? Akkor is „velünk vannak”, ha éppen nincs kampányidőszak? És hogy sok esetben jobban érvelnek mellettünk, mint saját magunk? Mindenki szeretné, ha a termékéről a véleményvezérek pozitív kontextusban beszélnének. Tekintsük át, milyen esetekben érdemes a márkánk mellett influencer kampányt indítanunk.