Keresett szöveg: "ügyfélélmény"

Csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey.

Mobilappon bankolnak szívesen az Erste ügyfelei

Egyre egyszerűbbé válik a napi pénzügyek intézése az Erste digitális banki platformjával. A három éve indult George segítségével már a banki dokumentumokat is alá lehet írni elektronikusan, az okmányadatok változását be lehet jelenteni fiók felkeresése nélkül sőt, bármikor pillanatok alatt lehet zárolni vagy feloldani a bankkártyákat. A fejlesztések idén sem állnak meg. Egyebek mellett a pénzügyi egészséget támogató új megoldások érkeznek, például személyre szabott befektetési tippek, és a költéseink nyomon követését segítő elemző funkció.

5 tipp, amivel egy csapásra javulhat a dolgozók és az ügyfelek elégedettsége

Az ügyfelek elégedettsége a vállalatok egyfajta Szent Grálja, az egyik legfontosabb mérőszám, ami jelezheti a cég sikerességét. Ugyanakkor meglepő módon egészen szoros összefüggés van az ügyfelek és a cég dolgozóinak elégedettsége között.

Az IKEA Magyarország 11 százalékos forgalomnövekedéssel zárta a 2023-as pénzügyi évet, január végétől ismét csökkenti az árait és megújítja a soroksári áruházat

Az IKEA Magyarország a 2023-as pénzügyi évben 145 milliárd forint kiskereskedelmi forgalomról számolt be, amely 11 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A három hazai áruházban összesen 8,1 millió vásárlót fogadtak. Az IKEA az idei pénzügyi évben már másodszor csökkenti árait közel 1200 termékre vonatkozóan, és a jövőben tovább folytatja az erre irányuló törekvéseit. A vállalat 2024-ben bevezeti a Kreativ tervező applikációt, amely a mesterséges intelligenciára és kiterjesztett valóságra építve teszi könnyebbé a belső terek tervezését, valamint számos új terméket dob piacra. Az IKEA jelentős beruházást valósít meg a hazai piacon 2025-ig: a még kényelmesebb vásárlói élmény érdekében változatlan nyitvatartással teljesen megújítja a soroksári áruházát.

Nonstop stand-up: A dumaszínházasok napi 24 órában nevettetik a telekomosokat – elindult a DumaTV a Telekomnál

Aki nem szeretne hetekig várni egy poénra, aki a legnépszerűbb stand-uposokra alszik el, aki szeretné megnézni a szókimondóbb esteket, és érdekli, hogy mi van a kisípolás helyén, annak garantált szórakozást nyújt a Telekomnál nemrég indult DumaTV csomag. A kizárólag a Telekom ügyfelei számára elérhető, különleges DumaTV Telekom csomag streaming-szolgáltatás kedvező díjakkal és nagyfelbontású poénokkal várja a nézőket.

A kommentekből megtudhatod, mit gondolnak a fogyasztóid rólad! Interjú Stéger Anettel

Százból kilencvenkilenc vásárló olvas kommenteket a kinézett termékről, mégis a vállalatok csak kisebb része követi és reagál aktívan a közösségi média visszajelzésekre. A könnyen elérhető online adatforrások mellett érdemes a márkáknak mélyebb kutatások segítségével megismerni az ügyfelek élményeit – véli Stéger Anett, a Magyar Posta Zrt. piackutatási osztályának vezetője, a DIMSZ Adatvezérelt Marketing Szövetség elnökségi tagja.

Százezer fölött a wigo felhasználóinak száma

Budapesten a Fiat 500-at, városon kívül a Peugeot 3008-at és 308-at használták a leggyakrabban a wigo felhasználói 2023-ban, akik egy év leforgása alatt közel 8 millió kilométert tettek meg az autókkal. Az AutoWallis Csoporthoz tartozó autómegosztó szolgáltatása egyre népszerűbb az üzleti szférában is: a vállalati felhasználók száma 33 százalékkal nőtt az azt megelőző évhez képest.

Különleges ügyfélélményt kínál ez a budapesti fotóstúdió

A főváros egyedülálló stílusú, tematikus enteriőr dizájnt kínáló fotóstúdiója, a Nordix bővíti alkotó tereit, és ehhez a közösségi finanszírozási formát választotta. Aki most előfoglal náluk, az aktív részese lesz a Stone és Sand termek kialakításának, berendezésének, és így először próbálhatja majd ki azokat jövő márciusban.

WI-FI 6E: A jövő hálózata már elérhető a Magyar Telekomnál

A technológia rohamos fejlődése az utóbbi években mintha még nagyobb lendületet kapott volna. Ezt a Wi-Fi jelenlegi helyzete is bizonyítja: 1997-ben vezették be, ma pedig ott tartunk, hogy felhasználói élmény szempontjából lakáson, irodán belül a Wi-Fi szinte teljesen tudja helyettesíteni a vezetékes kapcsolatot. A fejlődés legújabb szintjét, a legújabb generációs eszközöket, a Wi-Fi 6E-t a Telekom novemberben vezette be a kínálatába, a magyarországi szolgáltatók közül elsőként.

Világszinten Magyarországon visz először házhoz két óra alatt elektronikai és egyéb termékeket a MediaMarkt-ból a Wolt Drive

A Wolt Drive és a MediaMarkt ultragyors, kétórás kiszállítást indít a stresszmentes karácsonyi vásárlásért.

2/41