Keresett szöveg: "y generáció"

Nagyregényt írt, és plakátfiú lett az eddig színpad mögött álló pályakezdő íróból

Mi történik akkor, amikor egy plátói szerelem beteljesedik? Megszületik a Dreher-szimfónia. Akár hiszünk a csodában, akár nem, ehhez a regényhez bizony köze volt. Legalábbis a szerzője, Iglódi Csaba szerint, aki óriási kitartással, és talán nem túlzás azt állítani, egy sorsfordító inspirációval megírta élete első regényét. Az író – szerkesztője megfogalmazását kölcsönözve – üzleti családállításként aposztrofálja könyvét, ami az eddig színpad mögött álló emberből népszerű és mindenképpen hálás „plakátfiút” varázsolt.

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

Az üzenetküldő alkalmazások segítenek elérni az Y és a Z generációt.

GLAMI: a 12-26 éves korosztály diktál az online divatkereskedelemben

A GLAMI divatkereső európai webáruházak között készített felmérése szerint annak ellenére, hogy a 12-26 éves korosztály vált a divat világát leginkább meghatározó korcsoporttá, a vállalkozások csak 20%-a igazítja választékát a legfiatalabb generáció ízlésvilágához. Ugyanakkor azok a webáruházak válhatnak sikeressé, akik a rendelkezésükre álló technológiák segítségével képesek néhány másodperc alatt felkelteni, majd fenntartani a fogyasztók figyelmét.

Bemutatkozó interjú Szuchy Brigittával, a DigitalHungary.hu újonnan kinevezett főszerkesztőjével

Értékek, érzelmek, hatás és tisztelet: ezek a kulcsszavak jellemzik majd Szuchy Brigitta munkáját a Digital Hungary főszerkesztői pozíciójában. Tapasztalt, elhivatott szakember került lapunk élére. Ismerjétek meg őt közelebbről!

Egyre fontosabb célcsoport a 3,9 millió 50 év felettiek

Nem a koruk, az aktivitásuk dönti el, hogy az idősebbek mit fogyasztanak, milyen termékekre és szolgáltatásokra nyitottak.

Nem öreg, csak régebb óta fiatal

A közel kilenc év után, 2022 őszén megismételt multiclient Ipsos kutatás által kitűzött cél az 50+ éves fogyasztók életmódjának, szabadidős tevékenységének, egészségi állapotának, pénzügyi helyzetének és vásárlási szokásainak feltérképezése volt. A személyes adatfelvételű nagymintás, országos piacvizsgálat támogató partnerek hozzájárulásával valósult meg, és februártól elérhető bármely érdeklődő ügyfél számára.

Hitelkártya helyett itt a BNPL: vásárolj most, fizess később!

Már Magyarországon is elérhető az új digitális részletfizetési alternatíva.

Nem lehet megmondani a gyereknek, mennyi időt töltsön a képernyő előtt

„A szülői generáció gyakorlatilag kérdés nélkül fogadja el, hogy a gépezés rossz, és azt szabályozni kell. A gyerekek pedig a legimitációját kérdőjelezik meg ennek az egésznek, hogy valaki magyarázza már meg nekik, mi értelme van ennek az egész képernyőidő-szabályozásnak” – mondta Pintér Róbert szociológus, a Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa a Qubitnek.

Filmünnep a TV2 Csoport csatornáin

2022 karácsonyán is változatos filmkínálattal várja a képernyők elé a nézőket a TV2 Csoport. A főcsatornán az elmaradhatatlan Reszkessetek, betörők! mellett családi filmek, a megújult arculattal ünneplő Mozi+ csatornán országos TV premierek, akciófilmek, a Moziverzumon, a SuperTV2-n és a Prime-on pedig vígjátékok, animációs filmek és klasszikusok színesítik az ünnepi programkínálatot.

Gamereknek indított nyereményjátékot a KÉSZ Csoport

Az építőipar jövőjének alakításába vonja be a Z generációt a KÉSZ Csoport november közepén indított nyereményjátéka. A feladat az egyik legnépszerűbb nyílt világú sandbox videójátékban fenntartható és mindemellett kreatív épületek tervezése. A komoly nyereményeket kínáló virtuális játékba máris több százan vetették be magukat, de december 4-ig még van lehetőség csatlakozni és nevezni.

1/19